Rusia nglarang PM Boris Johnson, setengah saka pamrentah Inggris

Rusia nglarang PM Boris Johnson, setengah saka pamrentah Inggris

Rusia nglarang PM Boris Johnson, setengah saka pamrentah Inggris

Rusia nglarang PM Boris Johnson, setengah saka pamrentah Inggris

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.