Afghanistan Airlines Airport Algeria Argentina aviation Bahrain Bosnia & Herzegovina Botswana Brazil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean China Costa Rica Tujuan Mesir Ethiopia Polynesia Prancis Warta Pamrentah Health Hong Kong India Indonesia Iraq Israel Jamaika Jordan Kenya Kuwait Libanon Lesotho Madagaskar Malaysia Mauritius Moldova Mongolia Maroko Mozambique Myanmar Namibia News Korea Utara Oman Pakistan wong Peru Philippines Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Keslametan Saudi Arabia Serbia Seychelles Afrika Kidul Sri Lanka Tanjung Tanzania Thailand Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Tunisia Turkey Uruguay Venezuela Vietnam Zimbabwe

Rusia mungkasi larangan COVID-19 ing penerbangan menyang 52 negara 'loropaken'

Rusia mungkasi larangan COVID-19 ing penerbangan menyang 52 negara 'loropaken'
Rusia mungkasi larangan COVID-19 ing penerbangan menyang 52 negara 'loropaken'
ditulis dening Harry Johnson

Perdana Menteri Rusia dina iki ngumumake yen wiwit tanggal 9 April, Federasi Rusia bakal ngangkat kurva perjalanan ing penerbangan menyang 52 negara sing ditindakake amarga pandemik COVID-19 global.

Dhaptar negara sing kena pengaruh kalebu Argentina, India, China, Afrika Kidul, lan 'negara-negara sing ramah.'

"Miwiti 9 April, kita ngangkat watesan sing disetel kanggo nglawan pandemik coronavirus, sing ditrapake kanggo penerbangan reguler lan charter antarane Rusia lan sawetara negara liyane," ujare Perdana Menteri.

Dheweke nambahake, nganti saiki, mung bisa mabur saka Rusia menyang 15 negara tanpa watesan, kalebu sawetara negara EAEU, Qatar, Meksiko, lan liya-liyane.

Markas operasional Rusia kanggo nglawan koronavirus njlentrehake manawa, wiwit tanggal 9 April, kanthi nimbang kahanan epidemiologis ing negara-negara individu, keputusan digawe kanggo ngilangi watesan babagan penerbangan reguler lan charter karo Algeria, Argentina, Afghanistan, Bahrain, Bosnia lan Herzegovina, Botswana, Brazil, Venezuela, Vietnam, Hong Kong, Mesir, Zimbabwe, Israel, India, Indonesia, Yordania, Irak, Kenya, China, Korea Utara, Kosta Rika, Kuwait, Lebanon, Lesotho, Mauritius, Madagaskar, Malaysia, Maladewa, Maroko , Mozambik, Moldova, Mongolia, Myanmar, Namibia, Oman, Pakistan, Peru, Arab Saudi, Seychelles, Serbia, Suriah, Thailand, Tanzania, Tunisia, Turki, Uruguay, Fiji, Filipina, Sri Lanka, Ethiopia, Afrika Kidul, lan Jamaika.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...