Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah News wong Rusia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Rusia bakal 'mbayar' kanggo jet Boeing lan Airbus sing dicolong ing rubel

Rusia bakal 'mbayar' kanggo jet Boeing lan Airbus sing dicolong ing rubel
Rusia bakal 'mbayar' kanggo jet Boeing lan Airbus sing dicolong ing rubel
ditulis dening Harry Johnson

Miturut informasi sing dikirim dina iki ing portal informasi hukum Rusia, Presiden Rusia Putin wis mlebu undang-undang anyar sing ngidini maskapai penerbangan negara kasebut mbayar kreditur asing saka 'negara sing ora ramah' kanggo nyewa, nyewa, lan tuku pesawat ing rubel Rusia tinimbang AS. dolar utawa euro, minangka kontrak asli stipulate.

Padha ditrapake kanggo leasing lan tuku unit daya tambahan lan mesin pesawat, hukum anyar ngandika.

'Undang-undang' paling anyar utamane target Boeing lan pesawat Airbus sing diterbangake dening operator udara Rusia.

Miturut putusan kasebut, pembayaran bakal 'diwilang adhedhasar kurs Bank Sentral Rusia' ing tanggal pemenuhan kewajiban lan ditransfer menyang akun sing dibukak karo bank Rusia sing ora sanctioned.

Pembayaran ing mata uang manca mung bisa disetujoni dening komisi pemerintah khusus, decree kasebut.

Sadurungé, Putin nandatangani 'hukum' liyane sing ngidini maskapai Rusia bisa nyolong pesawat mancat ing sewa, nyebataken 're-ndhaptar' lan terus mabur mau ing domestik, ngendi padha bakal metu saka tekan sing nduweni legal.

Registrasi dual pesawat dilarang miturut aturan internasional nanging, ing langkah ilegal nekat unprecedented, supaya dadi ora kelangan armada udhara, Rusia liwati 'hukum' ngidini kanggo 'mindhah' pesawat sing diduweni asing menyang pendaptaran domestik sawijining.

Miturut pejabat Rusia, luwih saka 800 pesawat saka total 1,367 wis 'dhaptar', lan bakal entuk 'sertifikat kelayakan' ing Rusia.

Perusahaan leasing pesawat manca mbatalake kontrak sewa Rusia ing awal Maret lan nuntut supaya maskapai Rusia ngasilake meh 500 pesawat sing disewakake, sawise sanksi sing nglarang pasokan pesawat lan bagean pesawat menyang Rusia amarga invasi Rusia ing Ukraina.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...