negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Rusia News Wire Plancongan

Rusia nyuda PPN kanggo hotel dadi nol

Rusia Aeroflot nerusake penerbangan penumpang Warsawa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

In Rusia, tarif PPN kanggo hotel lan fasilitas akomodasi liyane wis zeroed. 

Presiden Rusia Putin, kanthi jelas ngrasa sanksi nandatangani peraturan iki dadi hukum tanggal 26 Maret. Zero PPN bakal diwiwiti tanggal 26 April 2022. PPN saiki minangka salah sawijining sing paling dhuwur ing Eropa kanthi 20%

Kajaba iku, hotel Rusia bakal nampa insentif pajak, miturut Hukum Federal No 67-FZ.

Kanggo fasilitas anyar lan fasilitas sing wis ngalami renovasi, tarif PPN nol bakal sah limang taun wiwit tanggal komisioning, Agen Pariwisata Federal nerangake.

Wektu sih-rahmat kanggo tarif PPN nol ditetepake sajrone limang taun, amarga, miturut prakiraan ahli, sajrone limang taun pisanan operasi bisnis hotel bisa tekan breakeven operasional.

Ukuran iki dirancang kanggo nggawe Rusia luwih kompetitif kanggo pariwisata. Iki uga dirancang kanggo narik investor anyar lan ngrampungake salah sawijining masalah utama pariwisata Rusia - kekurangan hotel modern kanthi kualitas dhuwur.

Rostourism nandheske pentinge langkah dhukungan anyar. Saiki, beban pajak total ngluwihi 30% saka revenue, dene norma ing industri pariwisata kurang saka 10.5%.

Tarif PPN nol kanggo hotel sah ing Israel, Uni Emirat Arab, Singapura, lan sawetara negara liyane. Ing China, tarif PPN kanggo hotel yaiku 9%, ing negara-negara Uni Eropa - rata-rata 7-8%, ing Thailand - 7%.

Nol utawa nyuda tarif PPN kanggo hotel ngidini negara-negara kasebut bisa nggedhekake kegiatan investasi ing pariwisata. Akibaté, pendapatan bisnis pariwisata saya tambah, lapangan kerja anyar digawe lan, minangka asil, koleksi pajak saka sektor pariwisata saya tambah. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar