Airlines Airport aviation Bermuda Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Investment tanggung jawab Rusia Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Klompok maskapai kargo paling gedhe ing Rusia duwe kabeh jet Boeing

Klompok maskapai kargo paling gedhe ing Rusia duwe kabeh jet Boeing
Klompok maskapai kargo paling gedhe ing Rusia duwe kabeh jet Boeing
ditulis dening Harry Johnson

Grup kargo udara paling gedhe ing Rusia, Volga-Dnepr Group (VDG), ngumumake dina iki yen wis mandhegake operasi saka rong anak perusahaan - AirBridgeCargo lan Atran - sing nggunakake 18 Boeing 747 lan 6 pesawat Boeing 737.

Miturut grup kasebut, penerbangan kabeh jet Boeing wis ditundha amarga sanksi Westen sing ditindakake marang Rusia amarga agresi ing Ukraina lan keputusan Otoritas Penerbangan Sipil Bermuda (BCAA) kanggo mungkasi sertifikat safety pesawat.

"Manajemen Volga Dnepr wis nggawe keputusan kanthi sadar kanggo nemokake solusi sing bisa ditindakake bebarengan karo mitra lan regulator negara," ujare VDG statement.

Sanksi Barat wis ngilangi pasokan sebagian besar pesawat lan bagean menyang Rusia. Amerika Serikat lan Eropa wis nutup wilayah udara menyang maskapai Rusia, lan Moskow nanggapi kanthi ngetrapake langkah sing padha.

Grup Volga-Dnepr bakal terus mabur jet kargo buatan Rusia sing kalebu pesawat kargo An-124 lan Il-76.

Volga-Dnepr Group minangka perusahaan induk maskapai Rusia sing kantor pusat ing Moskow. Iki minangka pimpinan jagad ing pasar global kanggo gerakan kargo udara sing gedhe banget, unik lan abot. Aktivitas inti grup kasebut yaiku operasi kargo charter nggunakake Antonov An-124 lan IL-76TD-90VD transporter abot lan operasi kargo dijadwal nggunakake Boeing 747 lan kargo Boeing 737.

Rusia wis nglulusake undang-undang sing ngidini maskapai penerbangan nempatake pesawat sing disewakake saka perusahaan asing ing daftar pesawat Rusia - sawijining maneuver sing bisa nyebabake lessor Barat kuwatir babagan standar massal sing nglibatake atusan pesawat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar