Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Rwanda Pariwisata News Wire Plancongan

Rwanda bakal nampa tamu internasional ing wulan ngarep

Rwanda bakal nampa tamu internasional ing wulan ngarep
Presiden Rwanda Paul Kagame karo Sekretaris Jenderal Persemakmuran Patricia Scotland
ditulis dening Harry Johnson

Rwanda ngarepake keuntungan pariwisata ing wulan ngarep saka akeh pengunjung internasional sing bakal melu ing Rapat Kepala Pemerintahan Persemakmuran (CHOGM) ing Kigali.

Dijadwalake tanggal 20-25 Juni, CHOGM samesthine bakal narik luwih saka 5,000 delegasi saka 54 negara anggota Persemakmuran lan negara-negara non-anggota liyane.

Rapat kasebut uga bakal dadi tuan rumah luwih saka 30 kepala negara sing wis ngonfirmasi kehadirane, pejabat pemerintah tingkat tinggi, pengusaha lan akademisi.

Laporan saka Kigali wis nuduhake akeh pangarepan saka operator bisnis ing kabeh sektor ekonomi, biasane ing pariwisata, sing disetel kanggo ngundang lan nampung pengunjung saka Afrika lan saka njaba watese.

Macem-macem acara sosial wis direncanakake sajrone dina CHOGM, kalebu Pameran Busana Kigali sing bakal dianakake wiwit tanggal 21 nganti 23 Juni ing Kigali Arena, kanthi kira-kira 800 tamu sing dikarepake. Acara kasebut bakal nampilake desainer lokal lan internasional.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kepala Pejabat Pariwisata ing Rwanda Development Board (RDB) Ariella Kageruka ujar manawa Pameran Busana bakal dadi kesempatan kanggo para desainer lokal kanggo pasar, nampilake lan adol produk 'Made in Rwanda', sing pungkasane dadi peragaan busana sajrone forum bisnis. sing bakal mlaku ing wektu sing padha.

Sajrone rapat antarane Dewan Pembangunan Rwanda lan sektor swasta, operator diwenehi program beda sing bakal ditindakake sajrone papat forum.

"Nduwe udakara 5,000 wong saka jagad teka Rwanda bakal nerjemahake menyang bathi substansial ing syarat-syarat akomodasi lan expenses, nanging uga bakal duwe keuntungan tambahan liyane lan kesempatan bisnis, "dheweke ngandika.

Operator bisnis wis menehi tip babagan macem-macem kesempatan sing dibukak sajrone mbesuk Rapat Kepala Pemerintahan Komanwel (CHOGM) dijadwalake tanggal 20 nganti 25 Juni taun iki.

Dikenal minangka "The Land of a Thousand Hills", pemandangan Rwanda sing nggumunake lan wong sing ramah lan ramah menehi pengalaman unik ing salah sawijining negara sing paling apik ing donya.

Rwanda nawakake keanekaragaman hayati sing luar biasa, kanthi satwa liar sing urip ing saindhenging gunung geni, alas udan pegunungan lan dataran sing nyapu, dadi salah sawijining tujuan wisata paling apik ing Afrika.

Kanthi luwih saka setengah saka populasi gorila gunung sing isih ana ing donya, Rwanda minangka tujuan wisata utama kanggo primata kalebu monyet Sykes, monyet Emas lan simpanse sing rame ing Hutan Nyungwe.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...