Industri Hospitality Hotel & Resor Warta cepet Teknologi

Saber target eceran hotel kanthi akuisisi anyar Nuvola

Saber Corporation, panyedhiya piranti lunak lan teknologi terkemuka sing nguwasani industri perjalanan global, dina iki ngumumake akuisisi Nuvola, panyedhiya penting kanggo ngoptimalake layanan hotel lan piranti lunak keterlibatan tamu kanggo para pengusaha hotel ing saindenging jagad. Transaksi kasebut kalebu teknologi Nuvola lan piranti lunak ngaktifake tamu uga integrasi karyawan Nuvola menyang Sabre. Katentuan persetujuan ora dirilis.

Kanthi nggunakake solusi Nuvola, Saber ngarepake bakal ngembangake strategi eceran lan perdagangan perhotelan lan uga ngembangake kemampuan properti lan operasi. Kapabilitas Nuvola bakal mbantu ngatasi tantangan pemenuhan ing properti sing digawe nalika para pengusaha hotel nawakake macem-macem tambahan lan atribut. Ngrampungake kabutuhan kritis iki bakal nguatake para pengusaha hotel kanggo nggedhekake penawarane liwat kemampuan ritel, dagangan lan pemenuhan lengkap Sabre.

"Visi kita kanggo masa depan eceran perhotelan ngluwihi fokus industri saiki babagan adol ruangan bebarengan karo sawetara aksesoris sing winates," ujare Scott Wilson, presiden Saber Hospitality Solutions. "Para pengusaha perhotelan saiki butuh strategi lan solusi eceran anyar kanggo mbantu menehi pengalaman sing penting lan migunani kanggo para tamu. Mupangat kemampuan Nuvola bakal mbantu kita ngirim 'mil pungkasan' ing proses ritel, supaya para pelanggan bisa nggawe lan, sing paling penting, ngrampungake pengalaman tamu sing beda-beda.

Digawe dening pengusaha hotel sing duwe pangerten langsung babagan proses properti pilih-layanan, layanan lengkap, lan gaya resort, Nuvola nyedhiyakake hotel kanthi solusi basis awan sing intuisi lan skalabel kalebu kemampuan manajemen tugas, olahpesen tamu lan layanan concierge, lan majeng. solusi manajemen housekeeping.

"Bebarengan, kita bakal bisa nambah keuntungan kanggo para pengusaha hotel - ora mung ing ruang operasi nanging uga ing eceran," ujare Juan Carlos Abello, pangadeg lan CEO Nuvola. "Penawaran Nuvola mandiri saiki bakal terus ningkatake efisiensi properti kanggo para pengusaha hotel. Sing luwih penting, nggabungake kapabilitas Nuvola menyang solusi ritel lan manajemen properti Sabre sing wis ana bakal mbukak kesempatan anyar kanggo para pengusaha hotel kanggo menehi pengalaman tamu sing beda lan lancar.

Liwat akuisisi iki, Sabre Hospitality nambah portofolio ritel lan operasi kanggo mbantu para pelanggan hotel bisa mbedakake awake dhewe lan ngurus tamu kanthi lancar.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar