Warta Breaking Travel Pelayaran Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Sailing Gamelan kanggo Thailand Yacht Show

gambar duweni saka Thailand Yacht Show
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dianjurake dening Verventia Co., Ltd., pambuka maneh acara Thailand Yacht Show patang dina sing ditundha suwene suwene wis kepenak sawise meh 3 taun ora ana ing tanggalan jagad prahu, lan milih Ocean Marina Pattaya minangka papan. kanggo pisanan saka rong bagean dijadwal kanggo 2022 nuduhake ana strategis pinunjul.

Minangka pertunjukan kapal internasional pertama ing Asia sawise nyuda pandemi lan larangan lelungan, tanggal 6 Pameran Yacht Thailand (TYS) ditampa kanthi apik ing Ocean Marina Pattaya, Thailand wiwit tanggal 9 - 12 Juni 2022 dening pamirsa sing apresiasi pengunjung lokal lan internasional saka Bangkok lan saubengé, akeh sing teka kanggo tuku. Dheweke diwenehi tampilan apik saka sawetara merek yachting sing paling misuwur ing donya, uga macem-macem olahraga banyu lan kerajinan sing luwih cilik, sing dilengkapi karo pameran mobil mewah lan klasik sing apik banget.

"Kita kudu fokus ing Teluk Siam lan Koridor Ekonomi Wétan uga Phuket lan Andaman. Kanthi jarak cedhak karo Kamboja, Vietnam lan China, TYS Pattaya bakal dadi penting banget ing mangsa ngarep, lan kita kerja bareng karo Kantor EEC kanggo mbantu ngembangake infrastruktur sing dibutuhake kanggo nggawe. Thailand hub yachting internasional lan marina iku cepet dadi. Kabeh prau kita nuduhake tenan babagan mbangun industri ing Asia lan nambah konsumen anyar saka kabeh wilayah gedhe, sugih iki, kang meh ora ana sing ngerti bab pleasures saka prahu. Peran strategis sing ditindakake Verventia kanggo mbantu nindakake iki mung bisa ditindakake kanthi dhukungan saka pamrentah, sing ekonomi entuk manfaat paling akeh, uga saka pameran industri kita, lan utamane mitra kaya Ocean Marina sing wis nyedhiyakake setelan sing apik banget kanggo nuduhake anyar. Kita matur nuwun kanggo kabeh sing wis nulungi supaya acara yacht pasca-pandemi pisanan iki sukses ing Asia, lan kita ngarep-arep sing sabanjure dadi kaping pindho, "ujare Pak Andy Treadwell, CEO Verventia Co., Ltd.

Dheweke terus:

"TYS Phuket bakal teka ing pungkasan taun, diikuti dening Singapore Yacht Show ing April 2023, bakal dadi acara penting kanggo ngembangake masa depan yacht lan industri superyacht ing Thailand lan Asia."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Pameran kita wis setuju banget kanthi ujar manawa ora sabar ngenteni bali maneh lan ndhukung upaya sing ora bisa ditindakake kanggo tuwuh industri ing Asia".

Ana boom global ing yachting lan prahu wiwit pandemi nyebabake wong mikir maneh wektu luang lan appreciate urip ing segara mbukak, lan Verventia duwe loro partners strategis utama anyar kanggo mbantu karo rencana kanggo nyonggo wutah. "Kita seneng karo prospek ndhukung industri yacht global lan yakin manawa hubungan anyar kita karo Verventia bakal nyedhiyakake springboard sing apik kanggo bisnis transportasi yacht sajrone sawetara taun sabanjure. Kita ngarep-arep banget kanggo ketemu kabeh peserta pameran TYS Phuket lan SYS ing sasi sing bakal teka, "ujare Pak Torbjörn Larisch, CEO, FLS Yachting Worldwide, TYS 'Official Yacht Transport Partner.

Pak Claude Seigne, CEO Asuransi Umum AXA, Mitra Asuransi Resmi TYS, uga muji Acara kasebut, "Kita seneng banget, wong akeh! Tim kasebut wis nutup sawetara dodolan lan aku seneng banget. Kita mesthi bakal nyeponsori Thailand Yacht Show ing Phuket ing Desember, saben taun. Kita ngarepake bakal gedhe, lan kita pengin ndhukung pertunjukan yacht lan pengaruhe ing komunitas lokal.

Ora kurang saka 5 yacht sing didol sajrone acara TYS Pattaya, sing paling larang regane kira-kira THB 180 yuta (utawa luwih saka US $ 5 yuta), lan siji liyane ngenteni konfirmasi. Kajaba iku, Simpson Marine nggunakake platform TYS kanggo miwiti Akademi Sailing sing adol sawetara kursus, dene German Auto, dealer BMW lokal, nggawe adol 6 mobil BMW. Kajaba saka dodolan, peserta pameran lan sponsor dilaporake nggawe rakit kontak anyar kanggo bisnis potensial ing mangsa ngarep, lan, mesthi, para pengunjung seneng-seneng ndeleng koleksi luwih saka 40 Mobil Klasik sing dipamerake, nalika dihibur dening DJ lan Alexa Showgirls sing apik banget. saka Alexa Beach Club.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...