Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Sajarah Hotel: Paso Robles Inn - Spot Swarga

gambar duweni saka S.Turkel

Paso Robles Inn dijenengi kanggo lokasi, "Spot Swarga," amarga saka daya curative saka sumber belerang.

Kanggo abad, suku Indian Salinan lokal seneng banyu mineral panas sing bubbled munggah ing panggonan saiki tengah Paso Robles. Wong-wong mau dijenengi "Titik Swarga" amarga daya penyembuhan saka sumber belerang. Nalika padres Fransiskan teka, populasi suku-suku kasebut saya suda mung ing patang generasi. Pamrentah kolonial Spanyol dimaksudake kanggo misi California minangka institusi sementara sing dianggep salah bakal cepet ngowahi wong India dadi Katulik lan ngajari cara Spanyol lan pertanian.

Ing taun 1857, James lan Daniel Blackburn tuku tanah ing El Paso de Robles sing dadi papan kanggo lelungan ing jalur Camino Real. Ing taun 1864, Hot Springs Hotel 14 kamar dibangun lan dioperasikake bebarengan karo sumber belerang panas lan adhem. Blackburns yakin yen banyune bisa nambani pirang-pirang penyakit kayata rematik, sifilis, asam urat, neuralgia, lumpuh, demam intermiten, eksim, penyakit ing guwa-garba lan penyakit ati lan ginjel. Ing taun 1877, jalur Railway Pasifik Kidul saka San Francisco menyang Paso Robles njupuk "mung" rong puluh siji jam.

Ing taun 1891, hotel telung lantai anyar sing apik banget dibangun kanggo desain dening arsitek Jacob Leuzen sing diumumake minangka "pancen tahan geni". Hotel El Paso de Robles nduweni taman seluas pitu hektar lan lapangan golf sangang bolongan. Uga ana adus banyu panas 20'x40' uga 32 jedhing individu, perpustakaan, salon kecantikan, barbershop lan biliar lan ruang istirahat.

Ing taun 1906, kamar mandi banyu panas anyar sing dihiasi marmer lan keramik dibukak. Iki dianggep minangka salah sawijining sing paling apik lan paling lengkap ing jamane ing Amerika Serikat. Ing taun 1913, pianis konser Polandia sing misuwur ing donya, Ignace Paderewski, ngunjungi Hotel Paso Robles. Sawise telung sasi perawatan ing sumber banyu panas mineral hotel kanggo arthritis, dheweke nerusake tur konser. Dheweke banjur bali manggon ing hotel lan tuku rong peternakan sing apik ing sisih kulon Paso Robles ing ngendi dheweke ngasilake anggur sing menang. Sajrone rong puluh pitung taun sabanjuré hotel dibukak dening presiden AS Theodore Roosevelt, Jack Dempsey, Douglas Fairbanks, Boris Karloff, Bob Hope lan Clark Gable, antarane akeh liyane. Nalika tim baseball Liga Utama nggunakake Paso Robles kanggo latihan musim semi, Pittsburgh Pirates lan Chicago White Sox nginep ing hotel lan rendhem ing sumber banyu panas mineral.

Banjur, ing taun 1940, geni spektakuler ngrusak Hotel Paso Robles sing "bukti geni". Begjanipun, para tamu saged oncat tanpa kacilakan. Mung petugas wengi JH Emsley sing nemokake geni sing nandhang serangan jantung sing fatal sawise muni weker. Ing sasi sawise geni, plans kanggo hotel anyar digambar lan ing Februari 1942, Paso Robles Inn anyar dibukak kanggo bisnis.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

El Paso de Robles kuwi sawijining kutha ing San Luis Obispo County, California. Punika dikenal kanggo sumber panas sawijining, turah mbrawah saka winery, produksi lenga zaitun, orchard almond lan hosting California Mid-State Fair.

Wiwit taun 1795, Paso Robles wis dikenal minangka papan banyu paling tuwa ing California. Ing taun 1868, wong-wong teka saka Oregon, Nevada, Idaho lan Alabama kanggo nikmati sumber banyu panas, adus lendhut lan sumber wesi lan wedhi. Pembuatan anggur komersial dikenalake ing wilayah Paso Robles nalika taun 1882 nalika Andrew York saka Indiana wiwit nandur kebon anggur lan ngedegake Ascension Winery, saiki dadi Epoch Winery.

Ing taun 1999, Paso Robles Inn dituku dening Martin Resorts, perusahaan milik kulawarga lokal, sing nganakake proyek renovasi ekstensif kalebu pengeboran maneh sumur mineral. Kajaba iku, padha remodeled akeh kamar tamu, ditambahaké kamar panedhaan ruangan, dibalèkaké warung kopi sajarah, nggantèkaké kolam renang, ditambahaké telung puluh kamar spa sumber panas anyar, dibalèkaké Grand Ballroom sajarah lan mbukak Steakhouse. Ing taun 2003, lindhu 6.5 ngrusak Paso Robles Inn sing mbutuhake sawetara konstruksi anyar kalebu wolulas suite spa deluxe anyar. Thanks kanggo pitulungan sadurungé ing 2000, Grand Ballroom tahan lindhu karo mung karusakan winates.

Paso Robles Inn wis dadi pondasi komunitas sajrone 140 taun, nampani wong sing seneng lelungan lan nindakake sing paling apik kanggo nggawe para tamu betah. Paso Robles bisa uga wis tuwuh lan makmur ing pirang-pirang taun, nanging kanthi cara tartamtu ora owah; terus dadi sambutan, kutha anteng karo loman, masyarakat-oriented populace. Ing semangat kulon lawas, tandha sambutan tansah metu ing Paso Robles Inn.

Paso Robles Inn minangka anggota saka Historic Hotels saka Amerika lan National Trust for Historic Preservation.

Stanley Turkel ditunjuk dadi Sejarawan taun iki dening Histories Hotels of America, program resmi National Trust for Histories Preservation, sing sadurunge dijenengi ing 2020 lan 2015. Turkel minangka konsultan hotel sing paling akeh diterbitake ing Amerika Serikat. Dheweke ngoperasikake praktik konsultasi hotel sing dadi saksi ahli ing kasus sing gegandhengan karo hotel, nyedhiyakake manajemen aset lan konsultasi waralaba hotel. Dheweke wis disertifikasi minangka Supplier Hotel Hotel Emeritus dening Institut Pendidikan Asosiasi Hotel lan Penginapan Amerika. [email dilindhungi] 917-628-8549

Bukune sing anyar "Great American Hotel Architects Volume 2" bubar diterbitake.

Buku Hotel liyane sing diterbitake:

• Hotel Amerika Greater: Pionir Industri Hotel (2009)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing New York (2011)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Wétan Mississippi (2013)

• Hotel Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar saka Waldorf (2014)

• Hotel Amerika Besar Volume 2: Pionir Industri Hotel (2016)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Kulon Mississippi (2017)

• Hotel Mavens Volume 2: Henry Morrison Flagler, Pabrik Henry Bradley, Carl Graham Fisher (2018)

• Arsitek Hotel Amerika sing Gedhe Volume I (2019)

• Hotel Mavens: Volume 3: Bob lan Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Kabeh buku kasebut bisa dipesen saka PengarangHouse kanthi ngunjungi stanleyturkel.com  lan ngeklik judhul buku.

Kabar liyane babagan hotel

Berita sing gegandhengan

About penulis

Stanley Turkel CMHS hotel-online.com

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...