Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Saka SM kanggo Alaska: New Cruise Sets Sail

American Queen Voyages miwiti debut pengalaman Ekspedisi sing sepisanan kanthi pelayaran perdana Ocean Victory, sing budhal saka Vancouver, BC 7 Mei 2022. Ocean Victory nandhani tekane kapal kapitu menyang armada American Queen Voyages, sing uga kalebu Kali, Lakes & Oceans pengalaman.

Kapal anyar 186 tamu, digawe kanggo akses intim karo desain X-Bow inovatif, bakal lelayaran antarane Vancouver, BC, lan Sitka, Alaska, ing 12- lan 13 dina cruises Mei liwat September. Para tamu bisa nyana pengalaman lelungan sing cedhak ing The Last Frontier, makarya kanthi rapet karo ekspedisi sing berpengalaman lan tim wisata pantai Queen Voyages sing menang penghargaan, saliyane naturalis nuntun kesempatan sinau, lan liya-liyane.

"Alaska minangka tujuan unik sing malah wiwit ngerti jembare mbutuhake kecemplung karo pengalaman ekspedisi," ujare Shawn Bierdz, kepala pejabat operasi, American Queen Voyages. "Ocean Victory bakal menehi para tamu pengalaman pelayaran sing intim sing ngidini dheweke kepincut karo macem-macem keajaiban alam. Kita seneng banget nampa tamu pisanan ing kapal nalika miwiti lelungan menyang Alaska's Inside Passage.

Digawe kanggo akses intim kanthi desain X-Bow sing inovatif, kapal kasebut nglayar ing wilayah sing kurang lelungan ing Alaska's Inside Passage, ing ngendi para penjelajah sing padha-minded bakal masang kayak lan Zodiak karo pimpinan ekspedisi, ndeleng satwa saka platform pengamatan geser, nyekseni riset laut dening California. Siswa Polytechnic State University ing wektu nyata lan duwe diskusi sing melu karo pimpinan asli Alaska.

"Nalika kita ngrameke debut saka Ocean Victory, aku inspirasi dening wutah saka siji paddlewheel cruise line, Ratu Amerika, kanggo armada prau dina iki lelayaran Mississippi, Kentucky, Washington, Prince Edward Island lan Quebec," bareng. John Waggoner, pangadeg lan ketua American Queen Voyages. "Dina iki, kita nelpon luwih saka 125 pelabuhan kanthi pitung kapal, nggunakake luwih saka 670 kanca - luwih saka impen bocah iki mung siji prau."

Minangka bagéan saka pengalaman ekspedisi Ratu Amérika Voyages, baris wis partnered karo Dr. Michelle Fournet, direktur Sound Science Research Collective, kanggo mangsa ekspedisi Alaska perdana Ocean Victory. Ahli ekologi akustik sing diakoni minangka pakar utama ing komunikasi paus bungkuk Pasifik Lor, lan diprofilake bebarengan karo tim Kolektif Riset Ilmu Suara ing dokumenter sing diakoni "Fathom."

Fournet lan Sound Science Research Collective bakal kolaborasi karo tim ekspedisi Ratu Amerika Voyages amarga kapal kasebut dadi tambahan saka laboratorium riset. Hydrophones bakal digunakake ing Zodiacs onboard kanggo ngrungokake swara saka paus Alaska ing wektu nyata. Tamu uga bakal sinau babagan lan melu nglacak paus liwat identifikasi fluke kanthi ngunggah foto dhewe saka prau menyang database ilmiah sawise gerakan musiman.

Ing plabuhan, wisata pantai inklusif karo para ahli lan panuntun ekspedisi sing duwe kawruh menehi kesempatan sing migunani kanggo nemokake sejarah sing sugih, satwa liar sing unik lan budaya sing menarik ing saben panggonan. Dilengkapi karo armada Zodiak lan kayaks, itineraries bakal nyedhiyani tamu karo eksplorasi ing-ambane saka Alaska kang alam, ngurmati sajarah lan budaya.

Sorotan program musim Alaska perdana Ocean Victory kalebu:

Observatorium Anan Creek Bear lan Margasatwa: Tamu usaha menyang ara-ara samun Alaskan kanggo ndeleng sapisan ing-a-umur ing satwa alas ing habitat alam. Dheweke bakal lelungan kanthi prau jet saka Wrangell liwat Passage Wétan menyang trailhead Anan. Ing kene, Anan Creek nyedhiyakake lanskap sing sampurna kanggo observatorium, amarga iki minangka salah sawijining salmon paling gedhe ing Alaska Tenggara. Iki ndadekake lokasi utama kanggo pakan populasi bruwang lokal, uga elang botak lan segel pelabuhan. Ing Anan Bear lan Observatorium Margasatwa, para tamu bakal nemu pemandangan saka makhluk sing nggumunake iki.

Mercusuar Lima Jari: Mercusuar Five Finger sing bersejarah dumunung ing patemon Stephen's Passage lan Frederick Sound ing Alaska Tenggara. Pulo kang lenggah lan banyu ing saubengé minangka papan kanggo manuk laut sing nyarang, manuk tembang, manuk garudha gundul, singa laut Steller, segel pelabuhan, berang-berang laut, porpoise pelabuhan, paus pembunuh transien lan akeh paus humpback.

Desa Kake Tlingit: Ngrasakake budaya tradisional Kake, para tamu bakal disambut kanthi apik dening warga Tlingit lan disengkuyung kanggo melu ing tradhisi sing wis suwe. Mung mlaku cendhak saka dermaga ana balai masyarakat, ing ngendi demo ngukir utawa tenun bakal ditindakake. Banjur, para tamu bisa mlaku menyang lantai dansa ing ngendi wong-wong lokal bakal nampilake lagu lan tarian tradisional. Pungkasane dheweke bakal weruh kutub totem siji-wit paling gedhe ing donya.

Petersburg: Ing Petersburg, Ocean Victory dermaga ing jejere armada halibut basis omah paling gedhe ing Alaska, sing nyebut omah pelabuhan sing cethek lan dilindhungi iki. Banyu sing akeh banget iki, lan pasokan es sing ora ana telu saka Gletser LeConte sing cedhak, mimpin nelayan Norwegia Peter Buschmann kanggo mbangun pabrik kaleng kaleng pisanan ing wilayah kasebut lan ngajak kanca-kancane nelayan kanggo gabung karo dheweke - mula jenenge kutha kasebut lan budaya Norwegia sing kuwat. Kapal pesiar gedhe ora bisa mlebu ing Petersburg, mula para tamu bakal ana ing antarane sawetara wong sing duwe hak istimewa kanggo dermaga ing desa Alaskan asli sing nengsemake iki.

Pesisir Waterfall: Para tamu bakal nantang awake dhewe kanggo nglacak jumlah grojogan sing ditemoni ing pesisir wétan Pulo Baranof sing apik, "pantai grojogan". Sawetara bisa dideleng saka sudut pandang pengamatan Samudra Victory, utawa ing tingkat banyu kanthi kayak utawa Zodiak. Garis pantai sing meh didhelikake iki cocog kanggo ditemokake kanthi segel, kidang, lan kolam renang sing siap mbukak bandha rahasia.

Kapal ekspedisi anyar Samudra Victory bakal lelayaran antarane Vancouver, BC lan Sitka, Alaska ing 12- lan 13-dina lelungan kalebu pre-cruise hotel Tetep ing Vancouver, BC utawa Sitka, lan nelpon ing: Canadian Inside Passage; Fiordland (Kynoch Inlet); Ketchikan; Monumen Nasional Misty Fjords; Wrangell/Stikine River Wilderness; Waterfall Coast/Baranof Wilderness; Petersburg / Le Conte Glacier; Tracy Arm/Endicott Glacier; Kake / Frederick Swara / Five Finger; lan Sitka, Alaska. Sailings kasedhiya saka Mei nganti September 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...