Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah India News Oman

Salam Air penerbangan terjangkau anyar cara Oman

ditulis dening eTN Ngatur Editor

SalamAir ing Oman wiwit mabur saka Oman menyang papat kutha India. Layanan saka Salalah menyang Calicut lan saka Muscat menyang Jaipur, Lucknow, lan Trivandrum.

Penerbangan saka Salalah menyang Calicut bakal dioperasikake dina Jumuah lan Minggu wiwit tanggal 3 April. Penerbangan saka Muscat menyang Jaipur bakal beroperasi saben dina kajaba Minggu, Lucknow kaping pindho saben dina, lan Trivandrum saben dina kajaba Senin.

Nalika rute Salalah menyang Calicut anyar, sadurunge, SalamAir ngoperasikake penerbangan khusus menyang tujuan India kasebut minangka bagean saka pakta gelembung udara sing gegandhengan karo pandemi COVID-19 antarane India lan Oman, saiki kanthi diluncurake penerbangan sing dijadwalake saka Muscat menyang Jaipur, Lucknow. , lan Trivandrum (Thiruvananthapuram), SalamAir wis ngembangake jaringan ing Anak Benua India.

Kapten Mohamed Ahmed, CEO SalamAir, ujar, "Selaras karo rencana ekspansi jaringan, kanthi seneng banget kita ngumumake penerbangan langsung menyang India. Tujuan kita mesthi nyedhiyakake konektivitas lan kenyamanan sing luwih gedhe kanggo para pelanggan, lan tambahan rute kasebut bakal nyukupi populasi ekspatriat, lelungan bisnis, lan turis. Kerjasama strategis karo Oman Air ngidini kita ngladeni pasar India lan nambah permintaan lan volume lalu lintas, saengga bisa ngrampungake Visi Oman 2040".

SalamAir bubar ngumumake kerjasama strategis karo Oman Air, sing ngembangake perjanjian codeshare kanggo nggampangake gerakan penumpang sing dinamis lan lancar menyang Kasultanan kanggo ningkatake pertumbuhan pariwisata. 

Dheweke nambahake, Minangka bagéan saka gol expansion jaringan kita, kita rencana kanggo introduce penerbangan non-stop saka Suhar kanggo Calicut; dhasar kanggo penerbangan iki lagi rampung kanggo duwe papat flights minggu ing rute iki, kang kita ngarep-arep kanggo ngumumke rauh. Dheweke terus, Nalika Oman minangka papan kanggo komunitas India sing gedhe, India minangka salah sawijining mitra dagang ndhuwur Oman. Sajrone pandemi, kita ngoperasikake sawetara penerbangan charter; lan kita ngarep-arep kanggo nerusake layanan kita kanggo masyarakat lan ngarep-arep penerbangan kita bakal terus kanggo nggampangake lan ngiyataken iki hubungan kuwat lan hubungan bilateral ing mangsa.

Muscat

Muscat, ibukutha Kasultanan Oman, minangka salah sawijining tujuan wisata sing paling misuwur ing Oman. Muscat minangka swarga kanggo para pengunjung kanthi pesisir sing luar biasa, gunung sing nggumunake, ara-ara samun sing nggumunake, masjid sing nyengsemake, benteng sejarah, museum sing apik banget, opera kelas dunia, papan hiburan, lan lokasi sing apik.

Salalah

Salalah ing gubernur Dhofar punika nagari ingkang kathah kaelokan, ing njobo ingkang agêng, gunung kabut, grojogan ingkang gumebyar, ayun-ayunan klapa, woh-wohan, saha ijo-ijo. Ing Salalah, sajrone Khareef, dudu karpet abang sing nampani sampeyan, nanging karpet ijo sing ora ana watese. Udan udan lan lumrahe wong-wong menyang Salalah padha-padha. Nalika padusan mbuwang cipratan ijo sing padhang ing Salalah, segara manungsa sing akeh ing alun-alun festival, akeh papan wisata, lan papan sing aneh liyane meh padhang ing wilayah Teluk sing unik iki kanthi sinar khusus.

Calicut

Calicut, utawa Kozhikode kanthi resmi diarani, minangka kutha pesisir ing negara bagian Kerala, India kidul. Iki minangka pusat perdagangan rempah-rempah ing abad pertengahan. Sawetara menit saka Kozhikode bakal nggawa turis menyang pantai sing diarani Kappad, ing ngendi Vasco Da Gama pisanan mlaku bareng karo 170 wong liya ing India. Siji uga bisa ngunjungi pantai Beypore, misuwur kanggo prau-bangunan yard; panggonan iki panggonan penting kanggo ndeleng sak preian ing Kozhikode.

Jaipur

Jaipur, ibukutha Negara Rajasthan ing India, umume dikenal minangka 'Kutha Jambon. Kutha iki sugih ing sajarah lan budaya, kanthi dalan sing amba lan taman sing wiyar. Ing kene, jaman biyen urip ing benteng lan kraton sing nggumunake, jambon abang, sing nate manggon ing maharaja. Bazaar Jaipur sing rame, sing misuwur kanthi perhiasan, kain, lan sepatu Rajasthan, nduweni kualitas sing langgeng lan dadi harta karun kanggo para pembeli.

Lucknow

Lucknow minangka ibukutha negara bagian Uttar Pradesh ing India lan nduweni tradhisi budaya, seni, puisi, musik lan panganan sing sugih. Lucknow nawakake akeh pengalaman unik, saka monumen sing apik banget nganti panganan sing enak lan kerajinan sing rumit. Saka pemandangan kuliner sing sregep lan monumen sajarah sing apik banget nganti seni lan budaya sing sugih lan sisa-sisa pesona kolonial, kutha iki minangka sambutan minangka kehangatan warga.

Trivandrum

Wewatesan karo backwaters, pesisir lan burik karo sawetara grojogan apik lan tlaga, Trivandrum utawa Thiruvananthapuram, ibukutha negara Kerala, captivates siji karo Pesona alam sawijining. Garis pantai sing dawa kanthi pesisir sing kondhang ing saindenging jagad, monumen bersejarah, bentangan banyu, lan warisan budaya sing sugih ndadekake kabupaten iki dadi tujuan wisata sing digoleki. Dataran dhuwur alas ing Ghats Kulon menehi sawetara papan piknik sing paling apik ing kutha kasebut. Kutha iki minangka basis sing apik kanggo njelajah Varkala, tujuan liburan pantai liyane sing misuwur kanthi infrastruktur sing apik.

SalamAir nyukupi panjaluk sing saya tambah akeh kanggo pilihan lelungan sing terjangkau lan tujuane bakal ngasilake kesempatan kerja lan nggawe bisnis ing macem-macem sektor ing Oman. Ing wektu sing cendhak, SalamAir wis entuk wutah ing operasi lan wis nggedhekake jangkauane ing wilayah sing nglayani pelanggan ing lintas-bagian masyarakat.

Penerbangan SalamAir saiki mbukak kanggo didol liwat SalamAir.com, pusat panggilan, lan agen perjalanan sing ditunjuk. Kabeh operasi tundhuk ketaatan sing ketat marang mandat perjalanan sing ditanggepi dening panguwasa penerbangan sipil lan pedoman liyane sing ana gandhengane karo COVID-19 sing diterbitake dening panguwasa.

SalamAir mabur menyang tujuan domestik kalebu Muscat, Salalah, Suhar lan tujuan internasional menyang Dubai, Doha, Riyadh, Jeddah, Medina, Dammam, Kuwait, Bahrain, Trabzon, Kathmandu, Baku, Shiraz, Istanbul, Alexandria, Khartoum, Multan, Sialkot, Karachi , Dhaka, Chattogram, Jaipur, Trivandrum, lan Lucknow. SalamAir uga mabur langsung saka Suhar menyang Shiraz, Jeddah, lan Salalah, lan saka Salalah, Jeddah, Madinah, lan Calicut.

SalamAir miwiti operasi komersial ing 2017, arep nyetel standar anyar ing industri penerbangan ing Oman. SalamAir nyukupi panjaluk sing saya tambah akeh kanggo pilihan lelungan sing terjangkau lan tujuane bakal ngasilake kesempatan kerja lan nggawe bisnis ing macem-macem sektor Oman. Ing wektu cendhak patang taun, SalamAir wis ngrambah wutah ing operasi lan wis nggedhekake jangkauan sawijining wilayah. SalamAir dianugerahi Armada Paling Muda ing Asia dening Armada Paling Muda ing Asia 2021 dening Ch-Aviation. Makaryakke enem A320neo lan loro A321neo.

Berita sing gegandhengan

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.

Ninggalake Komentar

Share to...