Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Resorts Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Penjualan toko bebas pajak Hainan munggah 33% ing taun iki

Penjualan toko bebas pajak Hainan munggah 33% ing taun iki
Penjualan toko bebas pajak Hainan munggah 33% ing taun iki
ditulis dening Harry Johnson

Biro Statistik Provinsi Hainan nglaporake manawa jumlah tumbas toko bebas bea ing provinsi resort Cina kidul tekan 12.6 yuta, yaiku kenaikan 53% saben taun, ing Januari - Februari 2022.

Penjualan toko bebas pajak tambah 33% saben taun dadi 12.87 milyar yuan (udakara $2.02 milyar ing kurs saiki) ing wektu sing padha.

Jumlah pelanggan ing toko bebas bea ing pulo kasebut tekan 2.1 yuta sajrone rong wulan kapisan taun iki, mundhak 36% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Toko bebas bea Hainan kena pengaruh negatif ing wulan Maret amarga wabah anyar COVID-19 ing China. Antarane 1 Maret lan 23 Maret, dodolan rantai kasebut udakara 2.29 milyar yuan (udakara $361.6 yuta).

Ing 2011, ing Hainan panguwasa ngluncurake program pilot kanggo nggawe jaringan bebas tugas sing dikembangake. Saiki wis ana 10 toko gratis ing pulo kasebut, dumunung ing kutha Haikou, sing dadi ibukutha provinsi, resort saka Sanya, uga ing kutha pesisir Boao ing distrik Qionghai ing sisih lor-wétan Hainan.

Wiwit 1 Juli 2020, panguwasa provinsi nambah kuota saben wong kanggo tuku ing toko bebas bea provinsi saka 30,000 dadi 100,000 yuan (saka 4,71,000 dadi $15,72,000 ing kurs saiki). Dhaptar barang bebas bea ditambahake saka 38 dadi 45 barang. Wiwit 2 Februari pungkasan Hainan uga ngluncurake layanan pangiriman barang-barang tanpa bea menyang panggonan sing dituju pelanggan kanthi mail kanggo sing ninggalake pulo kasebut.

Ing taun 2021, volume dodolan toko bebas bea ing Hainan ngluwihi 60 milyar yuan (udakara $ 9.4 milyar), mundhak 84% saben taun.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...