Samoa Airways saiki mbukak kanggo pesenan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Samoa Airways (OL), maskapai internasional anyar Samoa, wis negesake Jadwal Musim Dingin Lor nalika siyap kanggo ngluncurake layanan jet tanggal 14 November saka hub ing Bandara Internasional Faleolo.

Jadwal kasebut kalebu 6 penerbangan antarane Apia lan Auckland lan 2 layanan antarane Apia lan Sydney saben minggu, lan bakal valid nganti 24 Maret (2018).

Samoa Airways bakal mabur saka Auckland menyang Apia, Senen, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah lan Setu - lan mabur saka Apia menyang Auckland, Selasa, Rebo, Kamis, Setu, Jumuah lan Minggu.

Uga kalebu rong rute antarane Sydney lan Apia sing bakal mabur dina Kamis lan Setu.

Penak, sing dadi faktor penting kanggo maskapai lan penawaran, minangka fitur utama jadwal. Tamu sing lelungan liwat Auckland menyang lan saka bagean liya ing Selandia Baru bakal entuk sambungan saka dina sing padha (menyang lan saka Apia), dene penumpang sing lelungan saka Australia liwat Sydney bisa nyambung terus menyang Apia ing dina sing padha.

Maskapai penerbangan ngakoni pentinge Selandia Baru lan Australia kanggo industri pariwisata Samoa, lan hubungan kulawarga, komunitas, budaya lan bisnis sing kuwat sing Samoa karo negara loro kasebut. Maskapai iki yakin manawa penerbangan kasebut, sing biasane operasi awan, bakal ndhukung pangembangan segmen luang lan bisnis sing terus-terusan lan menehi pilihan sing kompetitif kanggo para konsumen ing saindenging papan.

Kabeh penerbangan bakal dioperasikake nggunakake Boeing 170-2 kelas 737 kursi kanthi 800 kursi ing Kelas Bisnis lan 8 kursi ing kabin Ekonomi.

Penerbangan saiki dibukak kanggo pesenan lan penumpang bisa milih sawetara beya wiwit FIAFIA SAVER (pesenan awal) nganti FIAFIA PREMIUM (kelas bisnis).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Kepala editor Tugas yaiku Oleg Siziakov