Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor New Zealand News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Samoa Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Samoa disetel kanggo mbukak maneh tapel watese kanggo pengunjung internasional

Samoa disetel kanggo mbukak maneh tapel watese kanggo pengunjung internasional
Samoa disetel kanggo mbukak maneh tapel watese kanggo pengunjung internasional
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Samoa wis ngumumake bakal mbukak maneh tapel watese kanggo wisatawan internasional wiwit Agustus / September ing pungkasan taun iki. Perdana Menteri Fiame Naomi Mata'afa wis ngonfirmasi manawa negara kasebut bakal nampa kedatangan warga Samoa lan kontraktor asing wiwit Mei lan ngidini para lelungan menyang negara kasebut wiwit Agustus / September, miturut kemajuan vaksinasi Samoa lan ngilangi larangan kanggo nggampangake lelungan tanpa karantina.

Pandemi kasebut nduwe pengaruh gedhe ing industri lelungan lan pariwisata Samoa wiwit tapel watese ditutup ing Maret 2020. Negara kasebut kepengin banget nampa para wisatawan sing bakal nulungi pemulihan ekonomi pulo kasebut sawise rong taun tantangan sing ana gandhengane karo pandemi.

The Otoritas Pariwisata Samoa (STA) wis sibuk kerja keras ing mburi layar karo operator lokal lan badan nasional, kanggo mesthekake negara Pasifik siyap kanggo mlebu lelungan ing sasi sing bakal teka. 

A seri pembangunan lan pangolahan anyar wis actioned kanggo nggawe Samoa lelungan siap, mesthekake yen kesehatan lan safety warga lokal lan lelungan internasional minangka prioritas paling utama. Persiapan sing kuat Samoa kalebu versi aplikasi pelacak digital dhewe, peningkatan keterampilan kanggo karyawan lokal, instruksi lelungan sing ditingkatake lan kemampuan tes sing diperkuat. 

CEO akting Otoritas Pariwisata Samoa, Dwayne Bentley, bungah banget kanggo njaluk Samoa bali ing radar minangka tujuan sing kudu dideleng, utamane amarga watesan lelungan ing saindenging jagad terus saya gampang lan kapercayan konsumen mundhak. 

"Nalika lelungan internasional wiwit katon maneh, Samoa wis ngupayakake supaya komponen penting saka toolkit sing siap kanggo lelungan wis ana. Kabeh upaya kasebut mesthekake yen kita ana ing posisi paling dhuwur kanggo mbukak wates kanthi aman kanggo para wisatawan, "ujare.

"Kita ngarep-arep bisa nampa tamu kanthi tangan terbuka ing pungkasan taun iki, lan kita ngajak para wisatawan supaya bisa ngrasakake kaendahan Samoa sing ora disentuh, pengalaman budaya sing unik, warisan sing sugih lan warga lokal sing ramah."

Kanthi Samoa kurang saka patang jam penerbangan saka Selandia Baru lan ing enem jam saka pesisir wétan Australia, lelampahan menyang swarga iku cendhak sing bisa sante dening singles, pasangan, kulawargané lan diaspora. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...