negara | wilayah Education Warta Pamrentah Jamaika News wong Pariwisata

Sampeyan bisa uga ora ngerti babagan Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett

Beasiswa Jamaika
Panampa Beasiswa Edmund Bartlett ing 2019
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ana menteri pariwisata kanggo kekuwatan, liyane sing peduli. Tumindak menteri Jamaika ngomongake awake dhewe, lan negarane.

Menteri pariwisata kudu kuwat lan bisa nggunakake kekuwatane kanthi makna. Pariwisata minangka bisnis internasional perdamaian, pangerten, lan peduli. Menteri pariwisata sing apik uga kudu ngerti babagan iki.

Jamaika wis mesthi wis sethitik beda saka liyane saka donya, lan uga wong-wong sing mimpin bangsa pulo iki dikenal kanggo Bob Marley, ayu pesisir, pangan gedhe, lan mesthi, sawijining wong karo ati gedhe.

Pengaruh Jamaika ngluwihi wates.

The Hon. Edmund Bartlett global mentri pariwisata paling outspoken, mikir lan tumindak ing njaba kothak sempit.

Global kanggo Bartlett tegese kamakmuran kanggo wong pulo, wong Jamaika. Iki ngluwihi pariwisata lan diwiwiti karo siswa ing negarane 25 taun kepungkur. Diwiwiti ing distrik kang kapilih kanggo makili ing parlemen Jamaika, East Central St James.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Presentasi Beasiswa Edmund Bartlett ing Juli 27, 2022

300 siswa saka East Central St James dianugerahi beasiswa Ed Bartlett kanggo Pendidikan menengah lan tersier dina iki ing Pusat Konvensi Montego Bay ing St James.

dina iki program beasiswa iki sijine ing Panggonan dening Pak Bartlett punika 25 taun ing tumindak ing ngganti gesang ing masyarakat. Bartlett ngerti pentinge pendidikan ing omah ora mung kanggo pariwisata nanging kanggo ekonomi, kulawarga, lan negarane.

St James Timur Tengah minangka konstituensi parlementer sing diwakili ing Dewan Perwakilan Parlemen Jamaika. Iku milih siji Anggota Parlemen dening pisanan liwat sistem post pamilihan. MP saiki yaiku Hon. Edmund Bartlett saka Partai Buruh Jamaika wis dadi kantor wiwit 2002.

Liwat wektu apik lan ala, program beasiswa dening anggota parlemen lan menteri pariwisata saiki, Hon. Edmund Bartlett wis akeh.

Ewonan siswa saka wiwitan sing asor wis entuk pengayaan profesional lan akademik saka program sajrone 25 taun kepungkur ing St James.

Para panampa dadi kaya anggota kulawarga Bartlett. Siswa wis diwiwiti ing sekolah dhasar lan saiki wis siyap lulus saka perguruan tinggi. Semangat, emosi, lan energi dheweke katon maneh ing acara dina iki.

"Ora ana apa-apa sajrone 45 taun layanan umum sing menehi kepuasan luwih gedhe tinimbang ndeleng para mudha iki saka kahanan ekonomi sing tantangan kanggo nepaki impen lan posisi kanggo kamakmuran," ujare bola-bali ing pirang-pirang taun kanthi bangga.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...