Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor Jamaika Luxury Resorts

Sandal dadi sampah segara ing impen bal-balan

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jala iwak sing ilang ing segara, uga dikenal minangka jala hantu, nyakup meh setengah saka 'sup plastik' ing donya - istilah kanggo akumulasi sampah, kalebu plastik, sing pungkasane ana ing segara. Kanggo mbantu ngurangi keprihatinan global iki, Yayasan Sandals, lan AFC Ajax wis nutul menyang perusahaan daur ulang plastik Curaçaon lokal, Limpi, sing pendekatan kreatif kanggo daur ulang sampah plastik lan pangembangan produk saiki kalebu postingan tujuan Future Goals sing warni, sing meh kabeh digawe saka jala sing diklumpukake saka segara lan sampah plastik daur ulang.

Gegayutan karo pembukaan Sandals Royal Curaçao anyar tanggal 1 Juni, Sandals Resorts International (SRI) lan tangan filantropi, Yayasan Sandals, gabung karo tim Ajax AFC Walanda kanggo diluncurake. Future Goals program sing nguripake net fishing sumber saka segara lan sampah plastik daur ulang menyang gol bal-balan kanggo anak. Ngembangake kesempatan kanggo warga lokal liwat kekuwatan olahraga pemuda, utamane game sing ditresnani sing dikenal sacara lokal minangka bal-balan, kemitraan landmark wiwit ing sekolah dhasar ing pulo Karibia Walanda, ngendi siswa MGR Niewindt College nampa pesawat pisanan Goals Future sasi ahead saka bukaan resort kang.

"Nalika nerangake komunitas kita ing Karibia, kita duwe tanggung jawab gedhe kanggo ngurus pulo lan rakyat kita," ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif SRI.

"Curaçao minangka pulo anyar kanggo Sandals lan kesempatan anyar kanggo nggedhekake pengaruh kita - lan 'bal-balan' minangka jiwa Karibia. Yen kita bisa menehi alat kanggo dolanan lan ing proses kasebut, mulangake babagan nglindhungi planet kita - iki minangka 'tujuan' dhewe.

SAKA JARI MANCING nganti GOL 'SEPAKBOLA'

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Tahap pertama kemitraan kasebut kalebu rencana kanggo nyedhiyakake patang lusin sekolah dasar ing saindenging pulo Curaçao kanthi cedhak 100 Gol ing Masa Depan lan luwih saka 600 bal bal-balan sing diwenehake dening Adidas, lan dilengkapi program latihan unik karo pelatih AFC Ajax ing pimpinan. . Pelatih bakal mentor 'Pelatih Masa Depan' direkrut dening program katrampilan urip Curaçao lokal, Favela Street, ing kurikulum wolung minggu sing kuat kanggo bocah-bocah sing bakal fokus ing teknik kaya pola pikir kanggo nuwuhake generasi sabanjure. Rencana umum kanggo Future Goals program kalebu turnamen pulo-sudhut nampilaken kabeh sekolah dhasar Agencies, uga expansion menyang pulo Karibia tambahan, karo program bakal dicocogake adhedhasar orane katrangan unik saben panggonan.

"Ajax duwe misi kanggo menehi pengaruh marang masa depan bal-balan ing tingkat global, diwiwiti saka para pemuda, generasi sabanjure," ujare Edwin van der Sar, CEO AFC Ajax. "Bebarengan karo Sandal Resor lan Yayasan Sandals, kita kepengin banget kanggo nggampangake program bal-balan sing duwe pengaruh kanggo bocah-bocah ing Curaçao lan liyane ing Karibia, nyadari kesempatan sesuk liwat kesenengan saiki.

PENDEKATAN ISLAND-FIRST TO Pariwisata

Wiwit diwiwiti ing 1981, Sandals Resorts njupuk pendekatan sing ora ana tandhingane kanggo ndhukung komunitas sing dioperasikake. Liwat lengen philanthropic sawijining, Sandals Foundation, kemewahan resort kabeh klebu perusahaan miwiti karya ing Curaçao - Sandals Resorts' kapitu lan Newest pulo Karibia - adoh ahead saka Sandals Royal Curaçao kang bukaan. Iki kalebu ndhukung pengrajin lokal, kayata Limpi, sing Yayasan Sandal wis nyedhiyakake peralatan sing dibutuhake kanggo nambah tingkat produksi. 

Future Goals iku salah siji saka akeh proyek ditindakake ing pulo Curaçao kanggo Yayasan Sandals, kalebu reresik pantai sing wis mbantu nyisihake planet luwih saka 400,000 kilogram sampah nganti saiki, lan pangembangan aplikasi hiking digital kanthi kemitraan karo IVN Tiny Forest Walanda kanggo nggawe sihir saka sumber daya alam pulo luwih gampang diakses dening pengunjung lan warga lokal.

"Tujuan Masa Depan kanthi apik nyakup prasetya Sandals sing ora tegang kanggo nguatake pulo-pulo kita ing Karibia liwat lengen filantropi kita, Yayasan Sandal, lan pilar inti pendidikan, lingkungan lan komunitas," ujare Heidi Clarke, Direktur Eksekutif Yayasan Sandal. "Ngubengi awake dhewe ing panggonan sing dituju minangka bagean saka cithak biru nalika kita ngluncurake rencana kasebut Sandal Royal Curaçao - lan kemitraan siji-saka-a-jenis karo Ajax iki minangka tandha janji kita kanggo generasi sing bakal teka.

Sumber Tambahan:

- Informasi liyane babagan Program Sasaran Masa Depan

– Goals Future Video 'Babagan'

– Goals Future Video 'Kampanye'

-  Kontribusi kanggo Future Goals program liwat Yayasan Sandal

Babagan Yayasan Sandal

Yayasan Sandals minangka lengen filantropi saka Sandals Resorts International (SRI), perusahaan resor kulawarga sing duweke kulawarga sing misuwur ing Karibia. Organisasi nirlaba 501(c)(3) digawe kanggo nerusake lan nggedhekake karya amal sing ditindakake Sandals Resorts International wiwit didegake ing 1981 kanggo nduwe peran penting ing urip komunitas ing ngendi SRI beroperasi ing saindenging Karibia. . Yayasan Sandals mbiayai proyek ing telung wilayah inti: pendidikan, komunitas lan lingkungan. Satus persen dhuwit sing disumbang dening masyarakat umum menyang Yayasan Sandals langsung menyang program sing entuk manfaat kanggo komunitas Karibia. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Yayasan Sandal, ngunjungi online utawa ing media sosial @sandalsfdn.

Babagan Sandal Resorts Internasional

Didegaké ing 1981 dening almarhum pengusaha Jamaika Gordon "Butch" Stewart, Sandals Resorts International (SRI) minangka perusahaan induk saka sawetara merek liburan sing paling dikenal ing lelungan. Perusahaan iki ngoperasikake 24 properti ing saindhenging Karibia ing sangisore patang merek sing kapisah kalebu: Sandals® Resorts, merek Luxury Included® kanggo pasangan diwasa kanthi lokasi ing Jamaika, Antigua, Bahama, Grenada, Barbados, St. Lucia lan bukaan resort ing Curaçao ing 1 Juni; Beaches® Resorts, konsep Luxury Included® dirancang kanggo kabeh wong nanging utamané kulawargané, karo properti ing Turks & Caicos lan Jamaika, lan bukaan liyane ing St. Vincent lan Grenadines; pulo pribadi Fowl Cay Resort; lan omah pribadi saka Villa Jamaican Panjenengan. Diduweni lan dilakokno dening kulawarga, Sandals Resorts International minangka majikan swasta paling gedhe ing wilayah kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Sandal Resorts Internasional.

Babagan AJAX

Didegaké ing taun 1900 ing Amsterdam, Ajax minangka juara bal-balan Walanda sing nyekel rekor, kanthi papat gelar Liga Champions lan 36 juara Walanda, entuk jeneng ing bal-balan Eropa lan liya-liyane. Kondhang amarga pendekatan kreatif, wani lan tansah maju menyang game kasebut, tim kasebut kalebu bakat enom saka akademi lan ing saindenging jagad. Ajax wis mbentuk sawetara pemain paling gedhe ing donya - atlit kaya Johan Cruijff, Luis Suarez lan Zlatan Ibrahimovic, kanggo sawetara jeneng - pracaya pemuda saiki dadi legenda sesuk. Akademi tim kasebut bola-bali milih nomer siji, kanthi persentase paling dhuwur saka pemain terlatih sing nggayuh status bal-balan profesional. Saben taun, bakat luar biasa anyar tekan Ajax 1, pungkasane entuk papan ing antarane atlit Eropa sing paling apik kayata Matthijs de Ligt lan Frenkie de Jong.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...