Warta Breaking Travel Caribbean budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika Luxury music News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Wangsulan Yayasan Sandals: Apa Sampeyan Bisa Ditresnani?

gambar duweni saka cedellamarley.com
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Bebarengan karo Savi lan Bankay, pemenang Grammy kaping telu Cedella Marley wis nggawe versi anyar saka "Could You Be Loved", lagu klasik bapake Bob Marley. Bagian Cedella Marley saka hasil single iki bakal entuk manfaat kanggo WHOA, Women Helping Others Achieve, program pemberdayaan wanita kanthi kemitraan karo Yayasan Bob Marley lan Yayasan Sandal.

Mung 16 sasi, 334 wanita wis entuk manfaat saka upaya kolaborasi Yayasan Sandal, Yayasan Bob Marley, lan program WHOA liwat sumbangan teknologi lan bimbingan, nanging ora mung ana.

Cedella Marley rendition anyar saka "Could You Be Loved" minangka gaya modern ing salah sawijining lagu sing paling disenengi bapake.

Versi tari menehi pakurmatan kanggo werna Jamaika nalika nambah roso dhewe saka grooves lan unsur musik tari kanggo campuran, kabeh nalika ngawula minangka song kampanye kanggo Women Helping Others Achieve.

Women Helping Others Achieve minangka program pemberdayaan wanita sing dirancang kanggo nyedhiyakake dhukungan, bimbingan, pendhidhikan, lan pelatihan ketrampilan kanggo mbantu wanita sing terpinggirkan ing Jamaika lan Karibia golek inspirasi lan kekuwatan kanggo ngowahi urip lan, kanthi mangkono, menehi pengaruh positif marang kulawarga lan komunitas. kanggo generasi sing bakal teka. Ing Yayasan Sandal, lengen nirlaba Sandals Resorts International, wis partnered karo The Bob Marley Foundation kanggo ndhukung WHOA lan Cedella Marley serves minangka duta program.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Bintang Musik Elektronik sing bakal teka, Savi, sing bubar kolaborasi karo NERVO ing radio smash "Forever Or Nothing," ketemu DJ, produser, lan penggemar Reggae sing wis suwe, Bankay, nalika musim panas 2014 nalika main bareng ing salah sawijining pertunjukan Bankay ing Jamaika. . Nalika ana kesempatan kanggo kerja bareng karo Cedella Marley, loro-lorone padha mlumpat lan ngupayakake urip anyar menyang "Apa Sampeyan Bisa Ditresnani."

Kanggo ndownload remix "Could You Be Loved" dening Savi x Bankay, bukak armas1289.lnk.to/CYBL

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...