Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Antigua & Barbuda Bahamas Barbados Warta Breaking Travel Caribbean negara | wilayah Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan Turks lan Caicos

Sandals Foundation Reading Road Trip: Apik Nepaki Vacations

Gambar duweni saka Sandals Foundation
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing dina iki, wong-wong sing arep preian luwih akeh pengin liyane saka preian. Dheweke pengin menehi bali menyang komunitas sing ditekani utawa mbantu kanthi cara sing luwih apik kanggo wong-wong sing ngarani tujuan kasebut minangka omah.

Kanthi Yayasan Sandal Reading Road Trip, tamu nglaras Tours lan dolan nalika ing vacation bisa menehi bali nalika secara harfiah bali menyang sekolah lan bantuan siswa lokal nambah skills maca lan pangerten. Iki minangka kesempatan unik kanggo melu karo bocah-bocah Karibia lan nambah urip minangka bagean saka Yayasan Sandals Program Rute Komunitas.

Maca crita mung minangka wiwitan saka pengalaman sing nyenengake iki nalika tamu dipasangake karo bocah cilik, umur 5-7 taun, ing sekolahe. Pitakonan sing nyenengake bakal njaga bocah-bocah supaya ati-ati lan ing wektu sing padha nambah katrampilan ngrungokake lan pangerten. Nalika bocah-bocah iki ngrampungake lembar bakat maca, para tamu menehi pitulungan siji-siji sing mbukak bab anyar babagan kasenengan sing anyar babagan sinau.

Gambar duweni saka Sandals Foundation

Sorotan Tur

  • Melu karo bocah-bocah Karibia ing sekolah lokal
  • Maca crita menyang klompok cilik umur 5-7 taun
  • Mbantu nambah katrampilan ngrungokake lan pangerten
  • Aja ragu-ragu kanggo nyumbang buku anyar utawa sing wis digunakake kanggo perpustakaan sekolah

Apa pengalaman apik tenan kanggo kita kabeh.

Kandhane Joy sing dadi tamu Sandals ing Teluk Montego, Jamaika, sing melu program Reading Road Trip: "Kulawarga kita 9 (simbah, wong tuwa lan putu) nindakake perjalanan Reading Road liwat Yayasan Sandals nalika nginep ing Pantai Ocho Rios. Apa pengalaman apik tenan kanggo kita kabeh. Bocah-bocah remajaku seneng sesambungan lan maca karo bocah-bocah. Bocah-bocah padha anget lan tresna. Iki minangka pambuka mripat kanggo bocah-bocah lanang kanggo ndeleng kepiye bocah-bocah sekolah ing macem-macem bagean ing jagad iki. Guru lan kepala sekolah padha apik banget lan apik banget. Kita mesthi bakal nindakake iki maneh saben kita ngunjungi.

Tur kasedhiya ing:

Negril, Jamaika

Teluk Montego, Jamaika

Ocho Rios, Jamaika

Pesisir Kidul, Jamaika

Exuma Gedhe, Bahama

St John, Antigua

Barbados

Grenada

Providenciales, Turks & Caicos

#sandalfoundation

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...