Antigua & Barbuda Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Sandals Grande Antigua Resort tuan rumah ABTA Travel Advisory Board

Menteri Pariwisata Antigua lan Barbuda, Charles Fernandez (c) ngucapake salam marang enem saka sangang profesional Travel Trade AS sing bakal njagong ing Papan Penasihat Perjalanan Pasar AS ABTA nalika nedha bengi sing dirawuhi Manajer Umum Sandals Matthew Cornall (kiwa kiwa) lan AS Direktur Pariwisata Dean Fenton (tengen) - gambar saka Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda

Sandals Grande Antigua Resort tuan rumah nedha bengi kanggo ngenali anggota anyar saka Antigua lan Barbuda Tourism Authority Travel Advisory Board.

Sandal Grande Antigua Resort tuan rumah nedha bengi kanggo ngenali anggota mentas kapilih saka Antigua lan Barbuda Tourism Authority (ABTA) Papan Advisory Travel. Profesional perdagangan perjalanan ing Amerika Serikat iki bakal dadi dewan kanggo periode September 2022 nganti September 2023 amarga Otoritas ngupaya nambah kedatangan saka pasar AS.  

Kandhane Menteri Pariwisata Antigua lan Barbuda, Charles Fernandez, "Aku rumangsa duwe hak istimewa lan diajeni ana ing perusahaan sampeyan sore iki amarga aku ngerti komitmen sampeyan - lan misi sampeyan - kanggo mbantu produk pariwisata kita berkembang."

Menteri ngucapake matur nuwun marang grup kasebut kanggo dhukungan sing ora tegang utamane ing taun-taun pungkasan lan kanggo kemitraan. "Kita entuk manfaat saka kawruh lan keahlian sampeyan, mula aku uga pengin ngucapake selamat marang sampeyan sing wis duwe karir luwih saka 30 taun ing industri perjalanan lan sing duwe bangga lan manajer ing lapangan sampeyan," ujare menteri pariwisata. . 

Ngomentari minggu kasebut, Direktur Pariwisata AS Dean Fenton ujar, "Sawetara dina pungkasan wis produktif banget. Klompok kasebut wis melu sesi think tank strategis, ngasilake ide gedhe sing bakal mbantu Antigua lan Barbuda ngadeg lan nyopir luwih akeh bisnis menyang tujuan saka AS.

Mitra dagang ngginakaken limang dina ing Antigua, familiarizing piyambak karo nganyari panggonan Newest, lan brainstorming.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ketua Dewan Penasehat Brenda O'Neale ngendika: "Tujuan lan misi nyata Dewan yaiku nggawe nilai sing bener kanggo tujuan kasebut nalika kita ngarepake, ora mundur, lan menehi ide sing bakal ngidini keunikan Antigua lan Barbuda majeng. sumunar liwat. Aku bangga banget dadi bagian saka tim sing peduli banget babagan pariwisata Antigua lan Barbuda lan industri perjalanan umume.

Anggota Dewan 2022/2023 yaiku: Brenda O'Neale - Kanthi Pernikahan lan Bulan Madu Tujuan Cincin Iki, Debra Brown - SmartBird World Travel, Susan Berman - Berman Travel, Terry Strauss - Dedham Travel, Niki Rakowitz - Care Travel, Edouard Jean - Massive Lelungan, Tom Varghese - Lelungan Tom lan Donna Borrelli - Lelungan Hamden. 

Anggota dewan, pamilik bisnis lelungan ing tengah-tengah kulon, tenggara, pesisir wétan, lan pesisir kulon AS wis dipilih amarga hubungane sing kuat karo Kantor AS Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda, semangat kanggo tujuan kasebut. , lan peran penting sing dimainake ing industri perjalanan.  

Tuan rumah tempat rapat, Sandals Grande Antigua Resort & Spa, nawakake preian Antigua kabeh-kalebu mirunggan ing salah siji ing pesisir paling apik lan paling misuwur ing negara, Dickenson Bay. Ing kene, angin perdagangan sing adhem nyenengake jiwa nalika para tamu nyemplungake awake dhewe ing oasis taman pinggir segara sing dihiasi wit palem sing megah ing Caribbean Grove sing asli. Para tamu diubengi dening kecanggihan sing apik ing ngendi keagungan Eropa mbukak saka lereng bukit menyang vila-vila ing pinggir segara ing kabeh suite Mediterania Oceanview Village.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...