Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Curacao Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Press Release Resorts Pariwisata

Sandals Resorts International mengeti mlebu menyang Karibia Walanda

ditulis dening Dmytro Makarov

Para pejabat lokal, pejabat pemerintah lan VIP gabung karo eksekutif Sandals Resorts kanggo upacara pemotongan pita resmi ing Sandals Royal Curaçao 

Sandals Resorts International (SRI) mengeti usahane menyang Curaçao sajrone upacara nglereni pita khusus sing dianakake dina iki ing Sandals Royal Curaçao sing mentas dibukak - properti kaping 16 ing portofolio Sandals Resorts. Resor iki resmi dibukak kanggo para tamu tanggal 1 Juni 2022. 

"Dina iki nandhani dasawarsa ngimpi nalika nggawe Sandals Resorts resmi dadi bagéan saka crita Curaçao," ngandika Adam Stewart, Ketua Eksekutif SRI. "Sampeyan minangka pakurmatan gedhe kanggo saiki nuduhake tujuan sing luar biasa iki karo jagad iki kanthi budaya eklektik, semangat lan kaendahan sing nggumunake. Dina iki uga pait amarga aku pengin bapakku lan pungkasane pendiri kita, Gordon "Butch" Stewart, bisa teka ing kene kanggo ndeleng impen kulawarga kita dadi kenyataan. 

Saka kiwa menyang tengen: Menteri Keuangan, Hon. Javier Silvania; Menteri Lalu Lintas, Transportasi lan Tata Ruang, Hon. Charles Cooper; General Manager, Sandals Royal Curaçao, Mr. Kevin Clarke; CEO Sandals Resorts International, Gebhard Rainer; Perdana Menteri lan Menteri Umum, Hon. Gilmar Pisas; Ketua Eksekutif Sandals Resorts International, Adam Stewart, CD; Menteri Pembangunan Sosial, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan, Hon. Ruthmilda Larmonie-Cecilia; Menteri Pembangunan Ekonomi, Hon. Ruisandro Cijntje; Menteri Governance, Perencanaan lan Layanan, Hon. Ornelio Martina; Menteri Kesehatan, Lingkungan, lan Alam, Hon. Dorothy Pieterz-Janga; Menteri Kehakiman, Hon. Shalten Hato; lan Menteri Pendidikan, Ilmu, Budaya lan Olahraga, Hon. Sithree van Heydoorn.

Saka pemrograman sing didhukung dening pengalaman, ing njaba situs, nganti pengalaman resor sing diilhami sacara lokal, nganti program pembangunan komunitas lan lingkungan sing unik lan duwe pengaruh, Sandals Royal Curaçao 351 kamar, lan pendekatan unik kanggo pariwisata, dihormati dening para pejabat sing ngakoni kemajuan lan impact pulo nganti saiki.  

Upacara kasebut kalebu ucapan saka pimpinan industri kalebu Honorable Gilmar Pisas, Perdana Menteri Curaçao; Ketua Eksekutif Sandals Resorts International, Adam Stewart; CEO Sandals Resorts International, Gebhard Rainer; Manajer Umum Resor, Kevin Clarke; Wakil Presiden Eksekutif Penjualan ing Unique Vacations, Inc., Gary Sadler; Direktur Eksekutif Yayasan Sandal, Heidi Clarke; Managing Director Caribbean, American Airlines, Christine Valls; lan Presiden ASTA (American Society of Travel Advisors), Zane Kerby. 

Saka kiwa menyang tengen: CEO Unique Vacations, Inc., Jeff Clarke; Managing Director Caribbean, American Airlines, Christine Valls; CEO Sandals Resorts International, Gebhard Rainer; Ketua Eksekutif Sandals Resorts International, Adam Stewart, CD; Presiden American Society of Travel Advisors, Zane Kerby; lan Wakil Presiden Eksekutif Penjualan ing Unique Vacations, Inc., Gary Sadler.

"Rawuhe Sandals Royal Curaçao nduwe pengaruh gedhe ing pangembangan produk wisata kita, menehi keuntungan kompetitif sing apik ing wilayah kita," ujare Hon. Gilmar Pisas. "Bagian sing paling apik saka proses iki yaiku visi bareng lan pengaruhe marang masarakat lan ekonomi lokal sadurunge resor mbukak lawang. Pamrentah Curaçao seneng banget nampani Sandals Royal Curaçao lan bareng-bareng kita ngarep-arep nyedhiyakake pengalaman sing apik kanggo para wisatawan saka sak ndonya sing bakal nggawe dheweke bisa nginep lan bali nganti pirang-pirang taun. 

Nyambungake Olahraga lan Keberlanjutan kanggo Nguatake Pemuda Pulo

Sajrone pidato kasebut, Stewart ngenalake kemitraan Yayasan Sandal sing mentas dibentuk karo tim bal-balan AFC Ajax Walanda kanggo diluncurake. Future Goals - program sing nguripake net fishing sumber saka segara lan sampah plastik daur ulang menyang gol bal-balan kanggo anak. Ngembangake kesempatan kanggo warga lokal liwat kekuwatan olahraga pemuda, utamane game sing ditresnani sing dikenal sacara lokal minangka bal-balan, kemitraan landmark kicks mati ing sekolah dhasar tengen Curaçao, ngendi Bukak resmi program kang dirayakake sasi pungkasan ing MGR Niewindt College minangka siswa nampa pesawat pisanan Goals Future ahead saka bukaan resort kang. Para rawuh nonton Goals Future resmi video, karo Direktur Eksekutif Yayasan Sandals Heidi Clarke nuduhake luwih akeh babagan program kasebut. 

Nang New Sandals Royal Curaçao

  • Sandals Royal Curaçao dumunung ing eksklusif, 3,000 hektar Santa Barbara estate - mung 15 mil saka Bandara Internasional Curaçao. Tandha, posisi madhep kulon ing sisih kidul pulo asli intertwines alam karo pengalaman resort, nalika njupuk salah siji saka sunsets paling spektakuler Karibia.
  • Ing jantung properti kasebut, pasangan bisa nglangi ing srengenge ing tingkat pertama merek kasebut Kolam Tanpa wates Dos Awa, karo views madhep banyu Spanyol lan malang gunung nggronjal ngluwihi.
  • Kanthi posisi madhep kulon sing apik banget, Sandals Royal Curaçao kalebu rong kategori suite tandha anyar, yaiku Awa Seaside Butler Bungalows lan Kurason Island Poolside Butler Bungalows, lengkap karo Tranquility Soaking Tubs, blumbang pribadi, lan layanan butler - plus tunjangan kanggo Suite pilih, kaya akses menyang MINI Coopers konversi sporti lan apik gayane kanggo drive nalika njelajah pulo.
  • Saka Melemele Walkout Suites (Papiamentu kanggo tresno) menyang Sunchi Beachfront Suites (artine Kiss), akomodasi sing diilhami sacara lokal kalebu kategori kamar sing anyar, kayata Kurason Island Poolside Butler Bungalows lan Awa Seaside Butler Bungalows, njupuk dhuwur saka kemewahan lan madhep lagoons pribadi lan pesisir Curaçaon.
  • Sandals Royal Curaçao gumunggung sewelas konsep kuliner, kalebu wolung restoran - pitu kang anyar kanggo account lan mung kasedhiya ing resort iki - bebarengan karo telung truk pangan gourmet pinggir pantai lan 13 bar. A sampling saka konsep kabeh-anyar kalebu Alos, ngarep kanggo pengalaman dining Mediterania mbukak-udhara; vincent, penghormatan marang pelukis Walanda sing misuwur kanthi menu campuran Eropa sing mantep; lan Totekitruk pangan porsi munggah tarif Curaçao tradisional.
  • Luwih nyemplungake para tamu ing rasa unik pulo kasebut, Sandals Royal Curaçao nawakake program panedhaan ing njaba situs merek, Pulo Inklusif, sing nggedhekake pilihan panedhaan kabeh kalebu wolung restoran mitra ing sekitar tujuan. Valid ing tetep minimal pitung wengi, program kasedhiya khusus kanggo tamu sing dipesen ing Butler suites, uga Sandal Pilih Anggota Ganjaran (Diamond, Pearl, Ambassadors Club), nawakake siji $250 USD voucer kanggo mangan metu ing salah siji saka wolung restoran partner, karo off-situs transportasi roundtrip klebu. 

Kanggo informasi luwih lengkap, waca: https://www.sandals.com/royal-curacao/

Kanggo ndeleng foto saka Upacara Potong Pita resmi ing Sandals Royal Curaçao, monggo klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...