Caribbean budaya Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

Sandals Resorts Ndadekake Esem kanggo Luwih saka 300 Anak

gambar duweni saka Sandals Foundation
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts nyedhiyakake layanan ing Spring Sealant Project kanthi gratis dening kontingen profesional liwat Yayasan.

Kira-kira 340 siswa lan 25 wong diwasa ing komunitas ing lan sekitare Mekkah pariwisata Ocho Rios bubar diobati perawatan dental kelas donya saka anggota tim sukarelawan Amerika Serikat Great Shape! Inc ing Eltham Community Center ing paroki.

Layanan sing diwenehake ing Proyek Spring Sealant, bisa ditindakake dening Sandal Yayasan gratis dening kontingen 27 praktisi profesional saka AS, Kanada lan Jamaika sing menehi sukarelawan layanan kanggo ndhukung kabutuhan kesehatan dental lan sakabehe kulawarga ing pulo sing paling mbutuhake.

Klinik perawatan kesehatan lisan pencegahan 4 dina nargetake bocah-bocah saka 5 sekolah dhasar ing Parry Town, Boscobel, Priory, Exchange lan Ocho Rios. Saben pasien nampa sealant dental, varnish fluoride topikal, sikat untu, floss, pasta gigi, lan pendidikan kesehatan lisan saliyane kanggo tambalan darurat lan ekstraksi.

"Nalika bosok dicegah ing lumahing chewing saka molars, ngandika Joseph Wright, Founding Executive Director of Great Shape! Inc., "Untu kasebut dilindhungi nganti pirang-pirang taun. Iki penting banget kanggo kulawarga sing ora bisa ngunjungi dokter gigi kanthi rutin. Nyegah pembusukan sing berlebihan nyuda risiko pembentukan bakteri sing akeh ing tutuk, saéngga nyuda risiko komplikasi kesehatan liyane, kalebu sistem kekebalan sing stres.

Hygienist Dental lan baleni 30-wektu Great Shape! volunteer, Leanne Rodine tak teary eyed nalika takon apa ndadekake dheweke terus bali "Kanggo bisa kanggo ndeleng anak iki eseman sawise nyediakake kanggo wong-wong mau uga needed care dental ndadekake riko kita migunani. Akeh bocah-bocah iki ora duwe kesempatan kanggo njaluk perawatan dental sing optimal lan supaya kita mbantu nglindhungi untu kanthi nggunakake sealant kanggo nglindhungi saka bosok minangka misi utama kita.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Bisa nguatake bocah-bocah lan wong tuwa iki supaya untune sehat," ujare Rodine, "Menehi rasa seneng. Minangka profesional dental, kita luwih seneng nyegah untu bosok tinimbang kudu ngobati, mula misi iki penting banget kanggo kita.

General Manager ing Sandal Resor Pantai Ochi lan Duta Yayasan Sandals, Charles Blacher nuduhake:

"Misi Sandals tansah menehi layanan paling apik sing kasedhiya kanggo wong sing kita layani."

"Sampeyan bisa partner karo Great Shape! Inc minangka salah sawijining usaha sing ngidini kita bisa ngladeni komunitas kita. Kita seneng nindakake bagean kita nggawe dhasar kesehatan sing kuwat kanggo anak-anak kita tuwuh.

Warga lan ahli waris komunitas Eltham, Sean Allen nuduhake, "iki pancen apik banget. Aku wis untu di resiki lan iki wis menehi kula eseman padhang nalika aku katon ing pangilon. Wong-wong iki banget profesional lan teliti ing karya sing ditindakake.

Sauntara kuwi, dokter gigi sukarelawan lokal, Dr. Thwin Aung sing nindakake praktik ing ibukutha Kingston seneng banget dadi bagian saka misi kasebut. "Kasunyatan manawa kita bisa ngunjungi komunitas pedesaan kanthi Bentuk Agung! tim lan menehi keahlian kita ndadekake usaha banget migunani. Ing pungkasan kanggo ndeleng bocah sing eseman lan kita bisa ngerti manawa kita bisa njaga kesehatan dental generasi liyane minangka perasaan sing apik tenan.

Sajrone 19 taun, Sandals Resorts kerja sama karo Great Shape! Inc. kanggo nyedhiyakake layanan kesehatan sing dibutuhake kanggo komunitas sing dadi resort. Miwiti ing Jamaika ing taun 2003, tim kasebut nyedhiyakake layanan dental lan perawatan mata kanggo kulawarga ing pulo St. Lucia, Antigua, Grenada lan Kepulauan Turks lan Caicos.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...