Barbados Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News wong tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

Sandals Resorts nguatake wanita ing Karibia

gambar duweni saka Sandals

Sandals Resorts setya kanggo investasi sing nggawe impact positif lan sustainable ing sawijining komunitas, lingkungan, lan wong.

The Yayasan Sandal wis setya investasi sing nggawe impact positif lan sustainable ing komunitas lan sakcedhake, kalebu wong sing manggon ing kono lan nelpon ngarep Karibia. Bubar, tangan filantropi Sandals Resorts International menehi sumbangan liwat Program Women Helping Others Achieve (WHOA) sing mbiayai program pemberdayaan lan pendhidhikan utama organisasi Barbados.

Sing rawuh ing upacara mengeti sumbangan kasebut yaiku Shamelle Rice, Direktur ing Jabez House (katon ing tengah ing gambar), lan Robert Smith, Business Development Manager, Ontario, Unique Vacations Canada Inc., afiliasi saka perwakilan Sandals Resorts ing saindenging jagad (katon. ekstrem tengen), bebarengan karo klompok penasihat perjalanan wanita Kanada saka Ontario.

Yayasan Sandals nyumbang luwih saka 50 kilogram produk kebersihan feminin kanggo mbantu ngatasi tantangan kemiskinan periode sing dialami wanita sing pindhah saka industri seks liwat pelatihan pendidikan lan kejuruan.

Yayasan kasebut kerja sama karo tanggane, pimpinan sipil, anggota tim, lelungan, lan mitra kanggo nggunakake sumber daya, energi, katrampilan, lan semangat kanggo komitmen sing langgeng ing Karibia.

Adam Stewart, Sandals Resorts Foundation Presiden Dewan lan Ketua Eksekutif saka Sandal Resorts Internasional Ketua Eksekutif, ngandika: "Kanggo kita, pangarep-arep inspirasi luwih saka filsafat; iku panggilan kanggo tumindak. Iki babagan nglengkapi wong-wong kita kanthi kapercayan, pemberdayaan, lan kasenengan, nalika nyedhiyakake komunitas kanthi solusi lestari nyata kanggo masalah sing ditemoni saben dina.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Luwih saka patang puluh taun, Sandals Resorts International melu menehi bali menyang komunitas lokal ing pulo Karibia. Pembentukan Yayasan Sandals dadi pendekatan terstruktur kanggo nggawe owah-owahan positif ing bidang pendidikan, komunitas, lan lingkungan. Dina iki, Yayasan Sandals minangka extension philanthropic sejati saka merek; lengen sing nyebar Injil pangarep-arep inspirasi ing saben sudhut Karibia.

Sandal ndeleng tumindak dhewe nggawe inspirasi bali menyang dheweke. "Kita, saben dina, diilhami dening daya tahan, kreatifitas, lan keteguhan kanggo nggayuh urip sing luwih apik. Ganjaran sing ora bisa diukur yaiku kemajuan lan sukses program lan para ahli waris. Ing wangun sing paling gampang, kanggo menehi inspirasi ditetepake minangka tumindak utawa kekuwatan obah akal utawa emosi. Kita, Yayasan Sandal, percaya yen tumindak sing menehi inspirasi minangka kekuwatan sing bisa mindhah gunung. tambah Stewart.

Yayasan Sandals minangka organisasi nirlaba sing diluncurake ing Maret 2009 kanggo mbantu Sandals Resorts International terus nggawe prabédan ing Karibia. Iki nguatake urip kanthi nggawe lan nyetujoni inisiatif sing melu lan menehi inspirasi kanggo wong liwat latihan katrampilan, olahraga, lan inisiatif kesehatan sing mbantu ngatasi masalah sosial sing kompleks kanggo nguatake komunitas. Iki nyengkuyung impen sing nyedhiyakake alat penting kanggo bocah lan wong diwasa kayata beasiswa, pasokan, teknologi, program literasi, lan bimbingan, lan ngajar latihan kanggo mbantu dheweke entuk potensial lengkap. Lan cultivates besok sing janji bakal nambah kesadaran lingkungan, ngembangaken laku konservasi efektif, lan mulang generasi mangsa carane Care kanggo komunitas lan sumber daya ing pulo.

Kabeh biaya sing ana gandhengane karo administrasi lan manajemen didhukung dening Sandals International supaya 100% saka saben dolar sing disumbang langsung menyang pendanaan inisiatif sing migunani lan migunani.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...