Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan

Sandals Resorts Bangga Sponsor 2022 Tim Bobsleigh Jamaika

Gambar duweni saka Sandals Resorts
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandal ndhukung Tim Jamaika, pengin "larian keren" amarga menehi inspirasi kanggo generasi atlet sing bakal teka

Print Friendly, PDF & Email

Sandals Resorts International kanthi bangga ngumumake sponsor kanggo Tim Bobsleigh Jamaika 2022, amarga enem saingan sengit siap kanggo saingan ing sasi iki ing panggung olahraga sing paling disenengi ing donya. Antarane sorotan yaiku comeback tim papat wong 24 taun, kanthi Sandals uga nyeponsori tim kualifikasi 1998.       

"Sandal tansah dadi juara kanggo atlit nasional nalika kita nerusake warisan kanggo ndhukung pesaing enom sing kepengin makili negara asal kita sing ditresnani sacara lokal lan ing tataran donya," ujare Ketua Eksekutif Sandals Resorts Adam Stewart. "Kita gumunggung ndeleng gendera kita sing apik banget ngibar-ngibar, nuduhake jagad iki Jamaika ora mung bangsa impen, nanging nindakake - lan sing tenan apa bisa nalika ati lan hard karya teka bebarengan. Crita babagan bobsleighing Jamaika pancen luar biasa lan kita bakal mlaku-mlaku kanthi dawa, nyemangati tim sing luar biasa iki nalika padha saingan ing acara musim dingin iki lan banjur mudhunake obor kanggo generasi sing bakal teka.

Didegaké ing Montego Bay, Sandals Resorts minangka panyengkuyung dawa para atlit ing latihan ing Jamaika lan ing Karibia liwat karya saka Yayasan Sandal, lengen filantropi Sandals Resorts. Dhukungan sandal saka Tim Bobsleigh Jamaika 2022 bakal nutupi biaya logistik lan lelungan sing dibutuhake kanggo ngirim atlet sing kualifikasi menyang Beijing, uga acara bobsleigh tambahan sing ndadékaké acara juara dunia 2023. Tim kasebut kalebu pilot Shanwayne Stephens, atlet push Matthew Wepke lan Rolando Reid, lan brakemen Ashley Watson lan Nimroy Turgott. Jazmine Fenlator-Victorian uga makili Tim Jamaika taun iki ing acara monobob wanita anyar.

Tim kasebut dipimpin dening manajer tim Nelson Christian "Chris" Stokes, sing wis dadi anggota aktif Tim Bobsleigh Jamaika wiwit diwiwiti ing 1988 lan dadi bagian saka tim Olimpiade sing menehi inspirasi kanggo film 1993 Cool Runnings sing populer. Kanggo Stokes, sing uga dadi Présidhèn lan Ketua Federasi Bobsleigh Jamaika, sponsor Sandal minangka momen bunder, wiwit dadi anggota tim Sandals Resorts ing Sandal Montego Bay ing pertengahan 80s.

"Bali kita menyang tataran donya iku menang luar biasa ing dhewe lan saiki Sandals Resorts wis digawa kita liwat garis finish, saéngga tim kita fokus ing apa sing paling apik: nggawa panas Karibia," Stokes ngandika. "Kita uga nggawe landasan kanggo masa depan, amarga kesempatan kaya iki teka kanthi tanggung jawab kanggo mbantu 'pilot' generasi anyar bobsleighers, lan Sandal minangka mitra sing sampurna kanggo iki lan ing trek."

Sawise bali menyang Jamaika, Stokes lan para atlit bakal gabung karo Yayasan Sandal kanggo ngrancang sawetara inisiatif jangka panjang sing ditujokake kanggo dandan para atlit generasi sabanjure. Iki bakal kalebu kunjungan menyang sekolah lokal kanggo dadi tuan rumah keterlibatan pidato motivasi, ngatur klinik latihan atletik, lokakarya nutrisi karo koki resort, lan liya-liyane. Sandals Resorts lan Beaches Resorts tamu uga bisa katon nerusake kanggo ketemu khusus lan greets karo anggota tim Bobsleigh.

"Ana alignment ayu antarane apa Jamaika bobsledding wis rampung lan apa Sandals wis rampung ing Jamaika kanggo 40 taun, lan kita bakal tetep rapet didadekake siji nalika kita bisa bebarengan menyang mangsa padhang kanggo atlit enom,"Sa Stokes. 

Resor Sandals®

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia. Kanthi 15 setelan pantai sing nggumunake ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan lokasi kaping 16 tekan Curacao Spring 2022, Sandals Resorts nawakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Butlers Inggris Profesional; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, perusahaan nambah kesehatan lan safety ngukur dirancang kanggo menehi tamu kapercayan sakabehe nalika vacationing ing Karibia. Sandals Resorts minangka bagéan saka Sandals Resorts International (SRI) sing diduweni kulawarga, didegaké déning Gordon "Butch" Stewart pungkasan, sing kalebu Beaches Resorts lan perusahaan resort sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Sandals Resorts Luxury Included® prabédan, riko sandal.com.

Warta liyane babagan Sandal

#sandal

#jamaicabobsleigh

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar