Mexico Warta cepet

Sandro Falbo Dijenengi Direktur Kuliner Rancho Pescadero Ing Todos Santos

Rancho Pescadero, Resor mewah sing paling diantisipasi nggawe debut ing Todos Santos musim gugur iki, wis nunjuk Chef Sandro Falbo minangka Direktur Kuliner. Epicurean sing berpengalaman kanthi pengalaman luwih saka telung puluh taun ing restoran lan properti mewah ing saindenging jagad, Chef Falbo nggawa bakate menyang tim khusus ing Rancho Pescadero, ing ngendi dheweke bakal dadi pimpinan program kuliner etnobotani resort kasebut, ngrayakake masakan asli kanggo wilayah Baja.     

Asalé saka Roma, Sandro miwiti kariré ing sawetara restoran misuwur ing kutha Italia sadurunge mlebu ing Inggris, Madagaskar, Afrika Kidul, Bahama lan Shanghai kanggo makarya ing pawon restoran misuwur lan koki bintang Michelin. Dheweke wis nggawa rasa kandel lan teknik inovatif menyang pamirsa global sing wicaksana nalika mimpin tim kuliner ing resort mewah internasional sing kalebu Waldorf Astoria ing Dubai, Hilton Singapore, Restoran Bertorelli ing London, Intercontinental Dubai, Hotel Kempinski Beijing, Four Seasons Resort Great Exuma, Conrad Hotel Hong Kong, lan Hotel Fullerton lan Hotel Fullerton Bay ing Singapura. Paling anyar, dheweke dadi koki eksekutif ing One&Only Palmilla ing Los Cabos, ing ngendi dheweke ngawasi tim 200 karyawan lan mimpin pengalaman kuliner sing diilhami sacara lokal, farm-to-table saliyane acara khusus. 

"Sanalika Sandro gabung karo tim kita, jelas visi kasebut selaras karo etos Rancho Pescadero lan arah sing arep ditindakake program kuliner kita," ujare pemilik Lisa Harper. "Sajrone seminggu kerja bareng karo kita, dheweke wis ketemu karo petani lokal lan ngunjungi nelayan ing San Carlos kanggo njaluk kerang coklat [sing enak ing wilayah kasebut]. Ora mung pengalaman pawon sing ekstensif Sandro sing ndadekake dheweke dadi bagian integral saka tim kita. Iku prasetya kanggo nglestarekake tradhisi lokal, ngurmati proses sing ditindakake kanthi ngajari para tamu babagan asale panganan lan nggawe pengalaman mangan sing nuduhake Baja lan sumber daya sing luar biasa sing ditawakake wilayah iki.  

Ing peran anyar minangka direktur kuliner, Falbo tanggung jawab kanggo operasi saben dina saka portofolio dining Rancho Pescadero. Kanthi kebon gembur nyebar ing saindhenging property oceanfront 30-hektar, kang wis kasugihan saka Organically lan sustainable farmed Jamu, woh-wohan lan sayuran ing pembuangan. Sandro bakal ngawasi Resor kang Restoran Botánica Garden, pengalaman kuliner immersive dumunung ing jejere property kang plot sayuran sing mengeti bahan bumi; Kafe Centro, papan panedhaan kabeh dina karo pasugatan sing ngandika kanggo nyawa saka Meksiko; lan Kahal Oceanfront Restaurant, elegan, pantai pengalaman dining lengkap karo bar mentahan elegan. Menu dheweke bakal nampilake campuran rasa tradisional lan gastronomi sing luwih dhuwur, asring kanthi manthuk-manthuk - mikirake sajian kaya Lobster Ravioli sing digawe saka rempah-rempah lan piring Meksiko sing dihias karo jamu seger saka kebon properti kasebut.  

Tanggung jawab sosial lan menehi bali penting banget kanggo Falbo, sing mbantu mbukak sekolah ing Hospitality Cambodia lan ujar manawa salah sawijining perkara sing narik kawigaten marang Rancho Pescadero yaiku dedikasi tim kanggo mbantu komunitas lokal berkembang. 

"Aku kaget ndeleng kabeh sing ditindakake tim Rancho Pescadero lan langsung ngerti yen aku pengin dadi bagian saka iku," jelas Falbo. "Makanan nduweni peran penting nalika nggawe komunitas lan kita pengin para tamu rumangsa dadi bagian saka komunitas nalika ana ing kene. Kanggo ndeleng petani lan nelayan lokal sing njaga tradhisi lan komunitas sing mandhiri urip iku luar biasa andhap asor lan ana sing pengin para tamu Rancho rumangsa dadi bagean. Aku wis kerja ing sawetara pawon paling apik ing donya, nanging ora ana sing bisa dibandhingake karo rasa ngumpulake bahan nganggo tanganku dhewe lan mbangun hubungan sing njamin kualitas lan hubungan sing kuat antarane tamu lan sumber panganan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar