Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan News Thailand Pariwisata

Amazing Thailand uga Alam lan penghargaan-menang Lodges

Anurak
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Thailand ora mung pasir lan segara, nanging uga alam, jalur lan komunitas. Anurak Community Lodge saiki dibuka maneh sawise COVID.

The Pondok Komunitas Anurak ditampilake ing eTurboNews ing Januari 2020, sadurunge COVID njupuk alih lelungan lan pariwisata global, lan pariwisata ditutup ing Thailand.

Pondok komunitas Anurak menang penghargaan lingkungan Area Asia SKAL lan penghargaan global sustainable SKAL kanggo akomodasi pedesaan ing 2019

Anurak Community Lodge dumunung ing sisih kidul taman nasional Khao Sok ing Thailand.

 
Retret alam 19-unit, sing uga menangake PATA Grand Award for Sustainability ing taun 2020 lan disertifikasi Travelife Gold, resmi dibukak maneh tanggal 1 Agustus kanthi nambah kamar, menu panganan lan minuman sing seger - kalebu nedha bengi 'jungle' kidul - lan anyar. aktivitas tamu.

Kegiatan kalebu hiking ing Anurak Trail, cycling, lan partisipasi tamu ing ecolodge's 'Rainforest Rising' proyek reforestation.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Fokus anyar kita kanggo mbukak maneh yaiku nggawe Anurak Lodge minangka basecamp sing bisa digunakake kanthi lengkap kanggo pengalaman ekowisata sing berkualitas ing wilayah kasebut," ujare Christopher Cribbs, manajer pondokan, sing nawakake pemandangan Taman Nasional Khao Sok sing cedhak lan pegunungan.

Anurak Lodge, Thailand

Tamu bisa mbayar THB300 (US$8) kanggo nandur tunas wit asli minangka bagian saka proyek Rainforest Rising Anurak, sing digawe dening Unit Riset lan Restorasi Hutan Universitas Chiang Mai.

Panguwasa Taman Nasional Khao Sok ndhukung proyek kasebut. Tujuane kanggo nuwuhake keragaman urip tanduran kanggo nyengkuyung penyerbukan lan dipakani dening serangga, manuk, lan mamalia kayata musang lan luak.
 
Kanggo mbukak maneh, Anurak uga wis menehi tandha ing Anurak Trail, trek bunder siji-kilometer sing diwiwiti lan rampung ing pondokan. Butuh udakara 45 menit kanggo ngrampungake lan ngliwati wit anjir, pring, lan kebon anggur sing gedhe banget. Dalan kasebut mlebu guwa cilik lan rampung kanthi mlaku liwat kebon kopi lan karet.

"Nalika nerangake pangan, akeh tamu kita ing Anurak hasrat kanggo nyobi karo roso lokal,"Sa Cribbs. "Iki minangka bagean gedhe saka pengalaman tujuan Thailand sisih kidul."

Ing lojo is dumunung 75 menit drive saka bandara Surat Thani, 2 jam 30 menit saka bandara Phuket, lan 2 jam saka bandara Krabi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...