China Warta cepet USA

Hotel Sanya Disaranake dening Forbes Travel Guide 2022

Forbes Travel Guide ("FTG"), siji-sijine sistem rating global kanggo hotel mewah, restoran lan spa, dina iki ngumumake Penghargaan Bintang 2022. 1 Hotel Haitang Bay, Sanya, diduweni dening Sunshine Insurance Group Co., Ltd lan dilakokno dening SH Hotels & Resorts, entuk penghargaan Forbes Travel Guide Four-Star / Recommended anyar lan dipamerake karo penghargaan liyane ing ForbesTravelGuide.com.

Lenggah ing lokasi utama ing pesisir Hainan, resort gaya urip mewah eco-sadar 1 Hotel Haitang Bay, Sanya ngrayakake kaendahan pulo kasebut kanthi arsitektur sing lestari. A mundur serene sing di bangun ing sumber sugih wilayah, properti nyakup 304 kamar kontemporer, Suites lan Villas, kabeh nampilaken turah mbrawah saka Furnitur alam; pitung panggonan dining; limang kolam renang; spa Bamford; lan fasilitas rapat njero ruangan ruangan sing ekstensif.

"Kita diakoni dening Forbes Travel Guide minangka salah sawijining resort mewah sing misuwur ing donya," ujare Sunny Heng, manajer umum 1 Hotel Haitang Bay, Sanya. "Minangka merek sing didorong dening misi, 1 Hotel ora mung setya marang kelestarian, nanging kita pengin para tamu rumangsa terjebak ing jagad anyar sing nyenengake nalika rumangsa kepenak ing omah lan bebarengan karo alam - visi sing kawujud ing resort Sanya lan diakoni dening para ahli Forbes.

Forbes Travel Guide punika wewenang donya-kesuwur ing layanan Five-Star asli, lan 1 Hotel Haitang Bay, Sanya minangka tambahan paling anyar kanggo dhaftar Star Rating taunan illustrious sawijining.

"Travel wis bali banget, lan industri perhotelan sing tahan banting kreatif nglumpukake kanggo nampung panjaluk pendhudhukan sing tambah akeh kanggo wilayah sing akeh," ujare Hermann Elger, CEO Forbes Travel Guide. "Nalika industri ngadhepi sawetara masalah sing isih ana, para pemenang penghargaan 2022 wis siyap kanggo tantangan kasebut lan liya-liyane, nuduhake sing paling apik sing ditawakake keramahan mewah."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...