Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor India News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Sarovar Hotels Name New Man in Charge

gambar duweni saka Sarovar Hotels
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Sarovar Hotels in India dina iki ngumumake janjian saka Pak Jatin Khanna minangka Chief Executive Officer anyar kanggo merek.

Sadurunge dadi bagéan saka Hotel Sarovar, dheweke karo Marriott, nangani 32 hotel minangka Wakil Presiden-India Utara, Bhutan, lan Nepal. Jatin sadurunge njabat minangka Wakil Presiden Operasi kanggo Hilton Hotels India

Jatin minangka lulusan saka Universitas Delhi lan nduweni gelar BA Hons. ing Manajemen Perhotelan saka Universitas West London.

Anil Madhok, Ketua Eksekutif, Sarovar Hotels ngandika: "Kita wis, wiwit wiwitan kita, makarya kanggo terus berkembang dhéwé lan Sarovar minangka organisasi. Kita kanthi jelas netepake tujuan lan prinsip pendiri ing dina 1 - pemilik minangka raja; tim perusahaan sing efisien lan efektif kanggo ndhukung hotel kita; lan kontribusi S & M kuwat kanggo kabeh hotel unit. Kita ngurmati lan njaga nilai-nilai inti kita - saling ngormati, fair play, inovasi. Kita usaha kanggo nambah saben dina. Selaras karo filosofi bisnis, kita seneng milih Jatin Khanna minangka CEO Sarovar Hotels, kanthi efektif langsung.

Jatin, Chief Executive Officer, Sarovar Hotels ujar: "Seneng banget bisa gabung karo salah sawijining merek perhotelan sing paling maju lan paling cepet berkembang ing India. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim Sarovar Hotels sing berbakat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar