Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor India News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Sarovar Premiere Jaipur ing India miturut tuntunan anyar

Rajesh Kumar - gambar duweni saka Sarovar
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sarovar Hotels and Resorts wis diangkat Rajesh Kumar minangka General Manager anyar kanggo Sarovar Premiere, Jaipur ing India. Kumar duwe karir sing misuwur sajrone 22 taun pengalaman lintas budaya ing industri hotel. Dheweke nggawa katrampilan analitis lan perencanaan sing kuwat, bisnis sing didorong lan gaya manajemen berorientasi wong.

Sadurunge peran saiki, dheweke digandhengake karo Nile Hospitality adhedhasar ing Ahmedabad, ing ngendi dheweke sukses ngatur operasi hotel, menang sawetara penghargaan kanggo hotel kasebut, lan uga nggawe jejak media sosial sing kuat ing platform media sosial utama. Minangka profesional sing berpengalaman, Rajesh duwe tujuan kanggo nggawa inovasi lan keunggulan operasional kanthi wawasan anyar kanggo hotel sing saiki.

Kanthi cahya industri tengen anjog rentengan hotel ing India, Rajesh wis kerja bareng karo merek kaya Hyatt, Taj, Grand Hyatt, Shangri-La, IHG, lan The Lalit Suri Hospitality. Dheweke wis digandhengake karo pra bukaan uga mbukak hotel lan wis sukses operasional ing kabeh bidang.

Dheweke nduweni gelar sarjana ing B.Com lan gelar Manajemen Hotel saka NIPS. Ing wektu luang, dheweke seneng maca, lelungan, lan seneng fitness.

Sarovar Hotels Pvt. Ltd. ngatur luwih saka 97 hotel operasional ing 65 tujuan ing India lan jaban rangkah, miturut merek Sarovar Premiere, Sarovar Portico, Hometel, lan Golden Tulip. Merek kasebut kalebu spektrum 3-bintang, 4-bintang lan 5-bintang.

Sarovar Hotels uga ngoperasikake divisi Corporate Hospitality Services kanthi manajemen layanan ing macem-macem Sekolah Bisnis bergengsi kanthi 12 kantor penjualan lan reservasi regional sing ana ing India.

Sarovar Hotels minangka bagéan saka Groupe Du Louvre sing markas Paris kanthi portofolio sing saiki kalebu 2,500 hotel ing 52 negara. Sarovar ngoperasikake penawaran hotel lengkap sing jembar saka 3 nganti 5 bintang, kanthi merek bersejarah Groupe Du Louvre (Golden Tulip, Royal Tulip, lan Tulip Inn) bebarengan karo merek Sarovar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...