Saudia lan THE RIG. Mitra kanggo Ngunggahake Industri Wisata lan Pariwisata

gambar duweni saka Saudia
gambar duweni saka Saudia
Avatar saka Linda Hohnholz
ditulis dening Linda Hohnholz

Saudia, operator gendera nasional Arab Saudi, wis nandatangani Memorandum of Understanding (MoU) karo Oil Park Development Company (OPDC), anak perusahaan saka Public Investment Fund (PIF) lan entitas konco petualangan pisanan ing donya. tujuan wisata, THE RIG.

Persetujuan kasebut, sing ditandatangani ing Riyadh dening Kapten Ibrahim Koshy, CEO saka Saudia, lan Raed Bakhrji, CEO saka Oil Park Development Company, mranata panggung kanggo Saudia lan RIG. kanggo kolaborasi bebarengan ing inisiatif dirancang kanggo drive lalu lintas menyang provinsi Wétan lan elevate pengalaman tamu sakabèhé.

Salajengipun, kemitraan kasebut bakal nyelidiki cara transportasi anyar, kalebu eVTOL, lan inisiatif pengurangan karbon, selaras karo tujuan kelestarian loro organisasi kasebut.

Kapten Ibrahim Koshy ujar: "Ing Saudia, kita setya banget kanggo nindakake peran kita minangka 'Wings of Vision 2030' kanggo ngrampungake tujuan kita selaras karo strategi pariwisata Kerajaan, yaiku nggawa udakara 150 yuta pengunjung menyang Arab Saudi ing taun 2030. Kolaborasi iki nduweni janji gedhe kanggo industri lelungan lan pariwisata. Bebarengan karo mitra, kita ngarep-arep nggunakake keahlian gabungan kanggo nyurung inovasi lan pertumbuhan sing lestari ing sektor kasebut.

Raed Bakhrji ngandika:

"Sampeyan wis samesthine dadi salah sawijining proyek wisata petualangan sing unggul, nawakake pengunjung campuran pengalaman petualangan sing ora ana tandhingane. Kolaborasi kita karo Saudia samesthine bakal nambah kualitas lan keunikan saka penawaran kita, nyedhiyakake pengunjung kanthi macem-macem pilihan akses sing gampang menyang tujuan wisata sing khas iki.

Saudia didegaké ing taun 1945 lan wis dadi salah sawijining maskapai paling gedhé ing Timur Tengah. Anggota saka International Air Transport Association (IATA) lan Arab Air Carriers Organization (AACO), Saudia uga wis dadi anggota maskapai penerbangan ing SkyTeam, aliansi paling gedhe nomer loro, wiwit 2012.

About penulis

Avatar saka Linda Hohnholz

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...