Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Rapat (MICE) News Saudi Arabia Uni Emirat Arab

SAUDIA: Pengalaman Immersive anyar ing Pasar Wisata Arab

pesawat Saudia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saudi Arabian Airlines (SAUDIA) bakal nampilake desain stand telung tingkat anyar kanthi macem-macem fitur lan produk inovatif ing Pasar Travel Arab taun iki, sing diwiwiti sesuk, Senin 9 Mei, ing Dubai World Trade Centre.

Stand kasebut bakal menehi pengalaman immersive saka maskapai kanthi tur produk, layanan, lan teknologi ing pesawat. Nduweni enem area interaktif sing nduweni jaringan global maskapai, armada modern, lounge Alfursan premium, fasilitas onboard, sistem hiburan ing penerbangan (IFE) anyar 'Ngluwihi', lan preian SAUDIA.

Kapten Ibrahim Koshy, CEO SAUDIA

Dianakake dening tim perhotelan SAUDIA Alfursan lounge, desain futuristik nggunakake tampilan digital paling canggih sing bisa dideleng saka njero lan njaba. Ing wektu sing padha, kursi SAUDIA Economy and Business Class paling anyar bakal dipamerake. Pengunjung uga bakal duwe kesempatan kanggo nemu aplikasi SAUDIA paling anyar lan sawetara tujuan global SAUDIA.

CEO SAUDIA, Kapten Ibrahim Koshy, ujar, "Stand kita bakal menehi kesempatan kanggo para pengunjung industri lelungan kanggo nemu produk teken maskapai kasebut. Apik banget, kita uga bakal mbukak Sistem IFE sing anyar Ngluwihi lan Bisnis SAUDIA, solusi perjalanan B2B anyar kanggo klien Perusahaan, Agensi & MICE. Kita ngarep-arep kanggo nampani kabeh wong ing stand kita ing Arab Travel Market taun iki.

Saliyane nggambarake produk paling anyar saka maskapai kasebut, SAUDIA bakal nerusake upaya kanggo ningkatake budaya lan tradhisi sing sugih ing Kerajaan Arab Saudi kanggo nggayuh aspirasi ekosistem pariwisata Saudi, selaras karo Visi Saudi 2030.

"Kita bangga mbukak kunci potensial lan atraksi gedhe saka budaya, warisan lan keanekaragaman hayati sing nggumunake ing jagad iki. Kita duwe tujuan bareng kanggo menehi kontribusi kanggo rencana pariwisata Kerajaan sing luwih jembar kanggo narik macem-macem pengunjung, nguatake kesadaran babagan situs sing apik ing negara kasebut, lan nggawe luwih gampang diakses liwat konektivitas sing luwih apik, "tambah Kapten Koshy.

SAUDIA wis sukses melu ATM edisi sadurunge. Ing 2019, keramahan lan stand inovatif SAUDIA menangake 'Personel Stand Terbaik' lan 'People's Choice Award'.

Stand SAUDIA dumunung ing Hall 4, nomer stand ME4310.

Saudi Arabian Airlines (SAUDIA) minangka maskapai pembawa bendera Kerajaan Arab Saudi. Didirikan ing taun 1945, perusahaan kasebut minangka salah sawijining maskapai paling gedhe ing Timur Tengah.

SAUDIA anggota saka International Air Transport Association (IATA) lan Arab Air Carriers Organisation (AACO). Minangka salah sawijining 19 maskapai anggota aliansi SkyTeam wiwit 2012.

SAUDIA wis nampa akeh penghargaan lan penghargaan industri bergengsi. Paling anyar, iki ditingkat minangka Maskapai Utama Bintang Lima Global dening Asosiasi Pengalaman Penumpang Maskapai (APEX), lan operator kasebut dianugerahi status Diamond saka APEX Health Safety. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Saudi Arabian Airlines, bukak www.saudia.com

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...