Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Seaplane: Manhattan kanggo DC

gambar duweni saka Tailwind

Wisatawan bakal mabur nonstop saka Manhattan's Skyport Marina ing East 23rd Street menyang Washington, DC's College Park Airport.

Operator Seaplane Tailwind Air ngumumake tujuan anyar, nggawe cara paling cepet menyang Washington, DC Service bakal nyuda total wektu lelungan nganti 60 persen lan ngliwati sepur sing rame lan bandara komersial lan layanan maskapai. Flights bakal operate saka 13 September kanggo enem dina minggu nganti kaping pindho saben dina lan wektu kanggo dina cepet lelungan lan sewengi Tetep.

Penerbangan menyang/saka Manhattan kira-kira 80-90 menit. Tailwind bakal dadi siji-sijine layanan udara sing dijadwalake ing Beltway ing njaba DCA. Layanan sing dijadwalake diwiwiti tanggal 13 September 2022, lan bakal dioperasikake dening armada Cessna Grand Caravans sing nampilake rong pilot berpengalaman, wolung kursi kulit Economy Plus, akses lorong lan jendela, AC sing asri, lan kemampuan kanggo ndharat ing banyu utawa ing bandara.

Kanggo ngrayakake peluncuran rute tonggak sejarah iki, Tailwind nawakake promosi peluncuran "tuku siji kursi, lan kanca mabur karo sampeyan gratis". Kasedhiya mung ing flytailwind.com nganti 10 September kanggo kabeh penerbangan ing rute anyar saka 13 September nganti 21 Desember 2022. Kanggo njupuk kauntungan saka tawaran unik iki, ketik kode promo "TWDCBOGO" nalika pesenan. Sawetara watesan ditrapake-ndeleng situs web kanggo rincian.

"Kita seneng banget nambah Washington, DC, menyang layanan sing dijadwalake," jelas Peter Manice, pendiri Tailwind Air lan direktur layanan terjadwal. "Nalika faktor ing lelampahan lengkap-siji jam lan rong puluh menit ing udhara (dibandhingake karo layanan DCA-LGA kajaba ora perlu ngakses bandara rame lan rame ing loro-lorone) utawa telung jam sèket menit kanggo Acela-Tailwind Air bakal nawakake paling cepet, paling ora ngepenakke, cara premium kanggo lelungan antarane DC lan Manhattan. Sing, dipasangake karo tampilan sing ora bisa dilalekake, nggawe pengalaman sing nyenengake.

College Park punika sajarah, bandara unncongested 25 menit saka Capitol, 18 menit saka Chevy Chase, 25 menit saka Georgetown, lan 5 menit saka Universitas Maryland. Kanthi parkir gratis sing akeh ing cedhak bangunan terminal modern, kasedhiyan Uber, Lyft, lan taksi, lan mung mlaku-mlaku menyang layanan subway sing kerep saka stasiun Metro College Park (Green Line) lan stasiun sepur MARC, ngakses bandara gampang banget.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

New York Skyport (NYS) minangka pangkalan pesawat laut khusus Manhattan. Dumunung ing sisih wétan 23rd Street ing sadawane Kali Timur, Tailwind Air ngoperasikake kabeh keberangkatan Manhattan saka kana lan duwe lounge sing dikontrol iklim khusus kanggo kabeh penumpang.

"Ngliwati kemacetan koridor lor-wétan antara New York lan Washington, DC tetep dadi misi inti Tailwind Air."

"Layanan DC anyar iki nglengkapi layanan groundbreaking sing ana ing antarane Manhattan lan Boston Harbour uga akeh tujuan musim panas ing Hamptons lan Provincetown," ujare Alan Ram, CEO lan cofounder Tailwind Air. 

Potongan check-in mung 10 menit sadurunge mangkat. Tailwind Air mbusak repot lan biaya lelungan liwat bandara komersial, sepur, feri, utawa mobil rental. Kanthi ngilangi kahanan sing durung mesthi babagan check-in, keamanan, kemacetan bandara, lan wektu tundha drive, Tailwind Air nyuda stres lan menehi solusi sing ora bisa dilalekake lan cepet ing kabeh rute kita. Nalika armada pesawat amfibi turboprop Tailwind Air isih enom-rata-rata kurang saka limang taun-lelungan seaplane mesthi ora. Manhattan Skyport dibukak ing 1936 lan wis dadi tuan rumah lelungan pesawat laut sing populer sajrone pirang-pirang dekade. Kajaba iku, operasi seaplane wis dadi bagéan saka lanskap transportasi inti kutha kayata Seattle, Miami, lan Vancouver meh satus taun.

Jadwal penerbangan Tailwind Air lengkap bisa ditemokake ing flytailwind.com. Tiket bisa dituku liwat situs web kita, utawa aplikasi Tailwind Air iOS, utawa liwat telpon (24 jam dina). Liwat kemitraan codeshare karo Southern Airways Express, karcis uga kasedhiya liwat agensi travel perusahaan lan online. Tailwind Air ngoperasikake lounge staf ing Manhattan lan Pelabuhan Boston, nyedhiyakake Wi-Fi lan minuman. Ing College Park, lelungan duwe akses menyang ruang tunggu sing darmabakti, Wi-Fi, minuman, lan teras ruangan kanggo pemandangan lapangan udara sing bersejarah.

Kanthi tambahan Washington, DC, Tailwind Air saiki nglayani sangang tujuan saka pangkalan Manhattan. Tujuan Manhattan yaiku Boston Harbour - Fan Pier Marina (BNH), Washington, DC - College Park (CGS), East Hampton, Sag Harbor, Shelter Island, Montauk, Provincetown, Plymouth, lan Bridgeport. Kanggo komuter, Tailwind Air nawakake buku prabayar kanthi diskon 10, 20, lan 50 tiket, sing bisa dienggo bareng karo kolega, kanca, lan kulawarga. Sinau luwih lengkap ing flytailwind.com/commuter-books/.

Tailwind nawakake uga anggota Fast Lane Club inovatif. anggota Fast Lane duwe akses kanggo mabur diskon akeh banget Unlimited uga keuntungan tambahan pinunjul ing kabeh rute kita. Sinau luwih lengkap ing flytailwind.com/product/fast-lane-club/.

Tailwind Air ramah asu, sanajan watesan penting ditrapake. Tas rolling ukuran standar nganti 20 kilogram diidini lan kalebu. Ragad keluwihan bagasi opsional lan watesan tambahan ditrapake. Kanggo pesen penerbangan sabanjure utawa kanggo rincian liyane babagan layanan opsional lan biaya bagasi, bukak situs web Tailwind.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...