Sekretaris Jenderal Pariwisata PBB rawuh ing Konferensi Ketahanan Pariwisata Global kaping 2 ing Jamaika

Jamaika Zurab ngunjungi
ditulis dening Dewan Pariwisata Jamaika

Sekretaris Jenderal Pariwisata PBB Zurab Pololikashvili bakal melu ing Konferensi Ketahanan Pariwisata Global kaping 2 sing diantisipasi sing bakal ditindakake ing Teluk Montego, Jamaika, wiwit 16-17 Februari.

Konferensi Jamaika rong dina bakal dianakake ing jantung ibukutha pariwisata sing rame ing Pusat Konvensi Teluk Montego.

The Konferensi Ketahanan Pariwisata Global bakal kalebu diskusi panel, kesempatan jaringan, presentations, lan debat nengsemake ing prakara bangunan resilience ing pariwisata. Klompok ahli ing lapangan kolektif iki bakal nglumpukake bareng-bareng ngrembug masalah-masalah sing dadi pusat kanggo lelungan lan pariwisata sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep kanggo macem-macem gangguan sing maju.

"Kita nyetel panggung kanggo konferensi mega liyane kanggo njaga industri pariwisata sing paling berharga. Mbangun kapasitas kanggo nanggapi lan pulih saka gangguan wis dadi luwih kritis lan topik lan pikirane ahli sing bakal dituduhake sajrone rong dina bakal nyumbang kanggo mbangun daya tahan kita, "ujare Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett.

HE. Zurab Pololikashvili, bakal dadi ahli kunci ing dina pisanan Konferensi ana, 16 Februari, ing panel sing bakal njelajah 'Funding Tourism Resilience'. 

Panel kasebut uga bakal kalebu Dr. Hon Nigel Clarke, Menteri Keuangan lan Layanan Umum, Jamaika; Pak Sergio Díaz-Granados, Presiden Eksekutif Bank Pembangunan Amerika Latin lan Wanita Karibia ing Ketahanan Pariwisata; Pak Oscar Avalle, Perwakilan Negara, El Salvador lan Karibia Lor, Bank Pembangunan Amerika Latin lan Karibia; Ibu Dona Regis-Prosper, Sekretaris Jenderal, Organisasi Pariwisata Karibia lan Ibu Nataliya Mylenko, Ekonom Utama kanggo Karibia, Bank Dunia.

"Aku ngarep-arep menehi kontribusi kanggo konferensi iki sing ora mung babagan navigasi tantangan, nanging kanthi bebarengan mbentuk masa depan ing ngendi tujuan bisa berkembang ing tengah-tengah kesulitan, ngowahi daya tahan dadi kesempatan," ujare HE. Zurab Pololikashvili.

Konferensi ketahanan pariwisata global pisanan dianakake ing Universitas Hindia Kulon ing Kingston, Jamaika taun kepungkur.

"The Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global terus dadi mercusuar daya tahan pariwisata lan konferensi iki minangka langkah luwih ing arah sing bener kanggo mbangun kapasitas. Gangguan global nuduhake perlune kita mbangun kapasitas ing pariwisata amarga tetep dadi salah sawijining industri sing paling rawan, "ujare Direktur Eksekutif GTRCM Profesor Lloyd Waller.

Minangka bagéan saka agenda konferensi, tanggal 17 Februari, Dina Ketahanan Pariwisata Global bakal dirayakake kaping pindho, kanthi ngakoni adopsi resmi dening Perserikatan Bangsa-Bangsa tanggal 6 Februari 2022, resolusi kanggo mirsani dina saben taun.

Uga bakal ana gala penghargaan ketahanan pariwisata kanggo ngenali individu lan organisasi sing wis nyumbang kanggo mbangun ketahanan pariwisata sacara global.

ABOUT JAMAICA WISATA PAPAN 

The Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing 1955, iku agensi pariwisata nasional Jamaika kang adhedhasar ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga dumunung ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dumunung ing Berlin, Barcelona, ​​​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris.  

Ing taun 2023, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya' lan 'Tujuan Keluarga Utama ing Donya' kanggo taun kaping papat berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi "Papan Wisatawan Utama Karibia" kanggo 15 taun berturut-turut, "Caribbean's Leading". Destination" kanggo 17th consecutive taun, lan "Karibia kang Leading Cruise Destination" ing World Travel Awards - Caribbean.' Kajaba iku, Jamaika dianugerahi enem Penghargaan Travvy 2023 emas, kalebu 'Destinasi Bulan Madu Terbaik' 'Papan Pariwisata Paling apik - Karibia,' 'Tujuan Paling apik - Karibia,' 'Tujuan Pernikahan Paling apik - Karibia,' 'Tujuan Kuliner Paling apik - Karibia,' lan 'Destinasi Pelayaran Terbaik - Karibia' uga rong Penghargaan Travvy perak kanggo 'Program Akademi Agen Perjalanan Paling apik' lan 'Destinasi Pernikahan Paling Apik - Sakabèhé. Dhukungan kanggo rekor kaping 12. TripAdvisor® rangking Jamaika minangka Destinasi Bulan Madu Paling apik #7 ing Donya lan Tujuan Kuliner Paling apik #19 ing Donya kanggo 2024. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur lan tujuan kasebut kanthi rutin ditingkat ing antarane sing paling apik kanggo dikunjungi ing saindenging jagad kanthi publikasi internasional sing bergengsi. 

Kanggo rincian babagan acara khusus sing bakal teka, atraksi lan akomodasi ing Jamaika, bukak situs web JTB ing www.visitjamaica.com utawa nelpon Dewan Pariwisata Jamaika ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tututi JTB ing FacebookTwitterInstagramPinterest lan YouTube. Deleng blog JTB ing www.islandbuzzjamaica.com.  

About penulis

Dewan Pariwisata Jamaika

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...