Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor News wong Resorts Pariwisata Trending USA

Roh Elvis Presley nonton liwat lobi Westgate Las Vegas Resort lan Casino

Elvis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saiki dadi Westgate Las Vegas Resort & Casino. Patung tembaga Raja Rock, Elvis Presley mung pindhah menyang lobi.

Print Friendly, PDF & Email

1969 Elvis Presley dileksanakake kanggo 58 consecutive adol-metu nuduhake kene, bejat kabeh Las Vegas cathetan rawuh.

Saka 31 Juli 1969 nganti 12 Desember 1976, Elvis Presley ngedol luwih saka 600 pertunjukan ing Hotel Internasional Las Vegas ing acara sing mesthine bakal dadi pertunangan patang minggu sing suwene pitung taun, nganti kira-kira 2.5 penonton. yuta wong.

Meh 44 taun kepungkur ing 8. September 1978, Las Vegas Hilton ngurmati rekor-rekor kanthi instalasi patung tembaga Raja ing lawang hotel.

Iku saiki Westgate Las Vegas Resort & Casino , lan patung tembaga King of Rock Elvis Presley nganyari lan mung dipindhah menyang lobi hotel.

Zimmerman, agensi PR sing tanggung jawab kanggo promosi hotel kasebut ing email: "Ngarepake perdana film "Elvis" Baz Luhrmann, sing bakal ditayangake ing 24 Juni, kita utang marang Sang Prabu kanggo ndeleng maneh ing wektu nalika kabeh diwiwiti - kanthi saiki Westgate Las Vegas Resort & Casino ing Nevada, AS. "

Dumunung mung sawetara langkah saka Strip hotel legendaris Las Vegas iki dibukak 2. Juli 1969, minangka International Hotel lan dikenal kanggo taun minangka Las Vegas Hilton. 

Ing tanggal 31 Juli 1969, Elvis Presley nampilake pertunjukan pisanan babagan acara sing bakal dadi acara pitung taun ing hotel kasebut, kalebu 636 pertunjukan sing adol. Penampilan Presley dadi bagéyan utama saka identitas hotel lan bab apik ing sajarah hiburan Las Vegas.

Ing panggung Teater Internasional sing misuwur yaiku dalan sing bakal ditindakake Elvis Presley nalika dheweke mlaku menyang ruang pameran sing akeh penggemar. Nanging pisanan, dheweke bakal mandheg ing mburi panggung kanthi kolom, ndemek tembok lan ndedonga.

Yen sampeyan mlaku menyang papan kasebut dina iki, sampeyan bakal weruh tembelan alun-alun, kayu lan rusak sing ditutupi pernis lawas. Iki minangka papan sing Elvis ngadeg sadurunge dheweke metu menyang sejarah hiburan. Ing Westgate, dilestarekake kanggo keturunan.

Ing ngisor panggung Westgate isih ana kamar ganti. Dekorasi wis diganti, mesthi, nanging bar, Nanging, asli. Elvis bakal ngenali.

Hotel iki minangka omahé Las Vegas.

Ing lantai 30, penthouse dheweke mung kamar "3000." Dina iki, diarani Tuscany Sky Villa.

Ing 1995, hotel iki direnovasi lan ditambahi apa Elvis 'Suite. Asli ana 5,000 kaki persegi. Ing panggonane saiki ana kraton Italia sing ambane 13,000 kaki persegi. Kamar sing nyata bisa uga wis suwe, nanging ing jaman biyen, iki minangka omah Elvis sing adoh saka omah. Ing hotel iki, dheweke mlebu ing sejarah Las Vegas.

Saiki, properti kasebut terus menehi upeti marang Sang Prabu - saka patung Elvis sing misuwur isih ngadeg kanthi bangga ing lobi, sing bakal diiringi dekorasi bertema kanggo debut ing Kamis, 23 Juni.rd ing perayaan film fitur, kanggo kemitraan khusus karo "King of Las Vegas Festival" kanggo tuan rumah a Festival Penggemar Elvis akhir minggu saka Juli 8-10kang bakal nuduhake koktail apik sing bakal nggawe Raja piyambak sing, kalebu 'Blue Hawaii' lan 'Velvet Elvis.'

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar