Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah EU Investment News wong Qatar Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending Inggris

Setengah saka Armada Airbus ora aman miturut Qatar Airways

Airbus axes pesenan pesawat anyar massive saka Qatar Airways
Airbus axes pesenan pesawat anyar massive saka Qatar Airways
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing perselisihan sing saya tambah amarga grounding pesawat A350, Qatar Airways mandheg nampa kiriman pesawat amba saka Airbus nganti masalah degradasi permukaan fuselage njaba wis rampung.

Sawise Qatar Airways ngendhegake meh setengah saka armada A350 lan ngrampungake perselisihan karo Airbus menyang Pengadilan Tinggi ing London, planemaker Eropah announced sing wis "mandheg" kontrak karo salah siji saka "telu gedhe" operator wilayah Teluk kanggo 50 pesawat A321neo siji lorong.

Ing perselisihan sing saya mundhak babagan grounding pesawat A350, Qatar Airways wis mandegake nampa pangiriman luwih saka pesawat amba saka Airbus nganti masalah karo degradasi lumahing fuselage njaba wis ditanggulangi.

Raksasa aerospace wis ngakoni anané degradasi cat, sing bisa mbukak bolong metalik sing nglindhungi pesawat saka serangan kilat.

nanging Airbus ngandika masalah nuduhke ora masalah safety udhara.

Qatar Airways nuntut $ 618 yuta ing ganti rugi, plus $ 4 yuta liyane saben dina kanggo saben dina pesawat A350 wis katahan nganggur.

Baline, Airbus wis njupuk langkah sing nggumunake kanggo mbatalake pesenan 50 pesawat Qatar Airways kanthi jumlah milyar dolar, "sesuai karo hak-hak kasebut."

Miturut produsen pesawat, iku mbatalake pesenan A321neo amarga Qatar Airways gagal kewajiban kontrak karo nolak kanggo njupuk pangiriman pesawat A350.

Pesenan kasebut regane luwih saka $ 6 milyar kanthi rega katalog, sanajan maskapai biasane dikenani biaya luwih murah kanggo tuku gedhe.

Perusahaan loro kasebut nindakake sidang pertama ing Pengadilan Tinggi London, Kamis.

Sidang anyar dijadwalake ing minggu 26 April.

Pranyatan Qatar Airways babagan pesawat Airbus A350

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...