Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Setengah saka Konsumen Ninggalake Resep ing Apotek Amarga Biaya

ditulis dening editor

Malah kanthi kasedhiyan alat transparansi rega, akeh pasien sing isih ora ngerti babagan biaya resep, kanthi setengah saka konsumen ninggalake obat-obatan sing dibutuhake ing apotek, miturut survey konsumen anyar sing disponsori dening pionir teknologi kesehatan DrFirst.

"Iki minangka zona bebaya kanggo kesehatan masarakat," ujare Colin Banas, MD, MHA, kepala petugas medis kanggo DrFirst. "Kanggo sawetara pasien, utamane sing duwe kondisi kesehatan kronis kaya diabetes, penyakit jantung, lan tekanan darah tinggi, nolak resep bisa nyebabake masalah kesehatan sing serius lan mlebu rumah sakit."

Non-kepatuhan sing gegandhengan karo biaya bisa dadi panyebab utama pati ing AS ing taun 2030, ngluwihi diabetes, influenza, radhang paru-paru, lan penyakit ginjel, miturut panaliten dening Pusat Kebijakan Kesehatan Barat lan Xcenda nirlaba. Kanggo luwih ngerti masalah kasebut, DrFirst nliti 200 konsumen Amerika babagan pengalaman babagan resep lan transparansi rega.

Survei nemokake:

• Saklawasé setengah saka konsumen (43%) ujar manawa dokter ora ngrembug biaya resep sajrone 12 wulan pungkasan

• Setengah (49.5%) ngandhani yen dheweke wis nilar resep ing apotek sajrone sawetara taun kepungkur amarga larang banget

• Meh seprapat (24%) ngomong yen dheweke wis mandhegake terapi sing diwenehake amarga ora bisa mbayar maneh

• Siji ing saben 10 konsumen (11%) laporan njupuk kurang saka jumlah diwènèhaké kanggo nyimpen dhuwit

"Stiker shock terus dadi penghalang kanggo ketaatan obat, lan ora ana sebabe," ujare Banas. "Pasien aja kaget karo rega obat ing loket apotek. Alat transparansi rega sing kasedhiya saiki ngidini resep bisa ndeleng informasi copay pasien kanthi nyata kanggo ngrembug biaya obat lan alternatif sing bisa ditindakake.

Kajaba iku, pasien ujar manawa dheweke ngapresiasi teks sing nuduhake biaya lan informasi tabungan kanggo nyegah kejutan. Peserta peringkat njupuk informasi babagan biaya metu saka kanthong sing paling larang regane (41%), ngiring dening informasi umum babagan pengobatan (23%), kupon digital sing nyuda biaya (18.5%), lan biaya resep yen padha. ora nggunakake insurance (18%).

"Ketaatan obat minangka tanggung jawab bebarengan antarane panyedhiya kesehatan lan pasien, saengga panyedhiya kudu ngerti biaya sing metu saka kanthong lan biaya terapi alternatif supaya bisa diskusi sing migunani karo pasien lan nggawe keputusan resep sing tepat," ujare Dr. Banas. "Lan pasien kudu duwe akses menyang informasi copay kanggo resepe preduli manawa panyedhiya kasebut mbahas babagan kasebut."

Dr. Banas nyathet yen DrFirst nyedhiyakake informasi keuntungan lan biaya kanggo panyedhiya lan pasien. myBenefitCheck menehi wawasan alur kerja dokter babagan biaya resep sajrone kunjungan kantor utawa telehealth, adhedhasar asuransi kesehatan pasien, kanggo mbantu milih obat sing bisa dituku lan nambah kemungkinan pasien netepi terapi obat kasebut. DrFirst minangka sing pertama ing industri sing nyedhiyakake transparansi rega kanggo panyedhiya kesehatan ing alur kerja resep elektronik lan wis ngolah luwih saka 185 yuta transaksi nganti saiki. RxInform mbantu nyuda nilar resep kanthi menehi informasi copay, video pendidikan, lan kupon kanggo pasien liwat teks aman sing dikirim kanthi otomatis nalika resep elektronik lagi menyang apotek, sing wis entuk luwih saka 90% tingkat kepuasan pasien.

Ing antarane 200 konsumen sing melu survey online, 52.5% lanang lan 47.5% wadon. Klompok umur paling gedhe sing diwakili yaiku 25-34 (28.5%), banjur 35-44 (27.5%), lan luwih saka 54 (17%).

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...