Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan EU Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles ing Spotlight ing Acara Virtual Italia

Kapuloan Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kapuloan Seychelles dadi sorotan nalika dina virtual sing diatur karo Kantor Pariwisata Seychelles ing Italia tanggal 26 September 2021.

  1. Pengunjung Italia sing duwe Green Pass sing valid saiki bisa lelungan menyang Seychelles kanthi syarat karantina lan isolasi nalika bali menyang Italia.
  2. Pangembangan anyar iki ningkatake pariwisata Seychelles nalika melu acara virtual.
  3. Bagéyan saka kegiyatan kasebut kalebu hadiah kayata papan ing perjalanan familiarization menyang swarga murni.

Nyedhiyakake platform kanggo promosi tujuan ing pasar Italia lan memenuhi perdagangan, acara kasebut bertepatan karo pengumuman Menteri Kesehatan Italia sing ditunggu-tunggu koridor pariwisata menyang Seychelles sing pungkasane bakal ngidini para pelancong saka wilayah kasebut ngunjungi Nusantara sing luar biasa.

Miturut pangembangan anyar, pengunjung Italia sing duwe Green Pass sing valid saiki bisa lelungan menyang Seychelles kanthi syarat karantina lan isolasi nalika bali menyang Italia, yen wis ana tes PCR negatif sing ditindakake 48 jam sadurunge budhal lan nindakake swab pungkasan nalika teka bandara ing Italia.

Logo Seychelles 2021

Acara kasebut ngidini tim nganyari perdagangan kanthi peraturan anyar kasebut lan nambah kapercayan saka agen perjalanan sing sabar ngenteni wiwit adol tujuan pulau kasebut maneh.

Saiki dadi peserta pameran ing acara kasebut yaiku sawetara mitra, yaiku, Berjaya Hotels Seychelles, Layanan Perjalanan Creole, Ethiopian Airlines, Four Seasons Resor Seychelles, Operator Tur Dunia Go, Resor Mewah Pulau Utara, Hotel Surga Sun Tsogo Sun, Qatar Airways, Raffles Seychelles, Hotel Story lan Resor.

Dina Virtual Seychelles dadi tuan rumah ing platform berteknologi tinggi khusus sing saben peserta duwe avatar pribadi sing bisa muter-muter lan sesambungan karo para peserta pameran. Saliyane jaringan, peserta pameran bisa uga nuduhake presentasi, video, lan ngunggah bahan promosi.

Hadiah sing nyenengake, kalebu papan ing perjalanan akrab karo swarga sing murni, ditawakake, liwat Kuis ing endi para peserta kudu ngrampungake peta karo spesies flora lan spesies Seychelles.

Danielle Di Gianvito, Perwakilan Pemasaran Pariwisata Seychelles ing Italia, menehi komentar: "Seychelles seneng banget bisa nampani para turis Italia sing plancongan santai lan pengalaman sing ora bisa dilalekake - kita wis terus kerja terus kontak karo fasilitas akomodasi, maskapai, lan operator tur kanggo ngembangake lan nyiyapake kanggo nampa turis internasional, sing pungkasane kalebu wong Italia sing seneng tujuan sing apik iki. Acara iki wis sukses banget lan nambah semangat kanggo wiwitan anyar. ” Acara kasebut diterusake sawetara kegiyatan ing pasar Italia, virtual uga fisik.

Pengunjung ing Seychelles kudu ngrampungake formulir otorisasi lelungan ing seychelles.govtas.com lan nuduhake bukti tes PCR negatif 72 jam sadurunge lelungan menyang tujuan.

Seychelles minangka salah sawijining tujuan pertama sing mbukak kabeh pengunjung tanpa preduli status vaksinasi Maret pungkasan sawise program vaksin sing ketat sing nyumurupi sebagian besar penduduk divaksinasi. Saiki wis diwiwiti nyuntikake dosis penguat vaksin PfizerBioNTech kanggo wong diwasa uga remaja vaksinasi. Jumlah COVID-19 kasus wis mudhun banget ing sawetara minggu kepungkur lan ana sawetara kasus sing kedadeyan ing antarane turis.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...