Seychelles lan Influencer ing Riyadh Travel Fair

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda Hohnholz

Mbangun komitmen sing terus-terusan kanggo nutul pasar Saudi, Pariwisata Seychelles sepisan maneh ninggalake kesan sing luar biasa ing Riyadh Travel Fair 2024, sing dianakake wiwit tanggal 27 nganti 29 Mei ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Riyadh.

Ngenali Arab Saudi minangka target pasar sing penting, partisipasi strategis Pariwisata Seychelles nyoroti upaya terus-terusan kanggo nambah visibilitas Seychelles ing antarane para penggemar perjalanan lan profesional industri. Platform iki dadi kesempatan sing penting kanggo nguatake kehadiran lan nuwuhake kemitraan sing terus-terusan ing wilayah kasebut.

Gabung ing upaya iki yaiku mitra sing dihormati, Air Seychelles lan Luxury Travel (DMC). Kehadiran gabungan kasebut nambah pengaruhe, nuduhake layanan lengkap sing kasedhiya liwat operator nasional Seychelles lan perusahaan manajemen tujuan sing misuwur. Bebarengan, dheweke nyorot gampang lan kaunggulan lelungan menyang Seychelles.

Ahmed Fathallah, perwakilan Pariwisata Seychelles Timur Tengah, negesake pentinge partisipasi.

"Kanthi njaga kehadiran sing kuat ing pasar iki, kita mesthekake yen Seychelles tetep dadi top-of-mind kanggo lelungan ing mangsa ngarep," ujare Fathallah.

Beda karo kapercayan umum, Seychelles ora mung dadi papan kanggo pasangan lan wong sing bulan madu. Pulo idyllic uga ngebaki kulawarga, nawakake macem-macem hotel lan aktivitas sing dirancang kanggo saben jinis lelungan, apa padha ngupaya istirahat utawa ngulandara.

Acara kaya Riyadh Travel Fair nyedhiyakake Pariwisata Seychelles kesempatan sing larang regane kanggo mbangun maneh kehadirane, nyambungake karo mitra potensial, lan terus promosi Seychelles minangka tujuan wisata utama, kanthi dhukungan kuat saka sekutu industrie.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...