Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Seychelles Ketemu karo Manajer Umum

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Mratelakake maneh prasetya sing ora tegang kanggo mbangun hubungan anyar lan langgeng karo pemain kunci ing industri pariwisata, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, ketemu karo sawetara Manajer Umum (GM) ing Rebo 23 Maret 2022, ing Botanical House.

Rapat sing dianakake ing ngarsane Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, lan anggota departemen liyane ndeleng partisipasi GM saka hotel gedhe ing sekitar Mahé, Praslin, La Digue lan pulo liyane kayata Silhouette lan Fregate. pulo.

Rapat kasebut minangka wektu sing pas kanggo melu diskusi sing relevan lan njelajah wilayah potensial kolaborasi ing promosi lan mbangun maneh industri pariwisata lokal.

Deliberasi kalebu topik kayata Seychelles Diploma Lanjutan Akademi Pariwisata ing program Manajemen Hotel kalebu umpan balik babagan lulusan Shannon College, strategi manajemen asil hotel lan masalah sing ana gandhengane karo pantai tartamtu sing diadhepi.

Menteri uga ngrembug babagan kemajuan latihan diversifikasi produk sing wis diwiwiti Departemen Pariwisata sing kalebu audit budaya ing sawetara distrik ing Mahe, Praslin lan La Digue kanthi tujuan kanggo nambah pengalaman pengunjung.

Ana uga diskusi babagan cara nggabungake pengalaman asli ing properti pariwisata. GM nerangake carane sawetara saka wong-wong mau makarya kanthi aktif karo macem-macem seniman lokal, nanging uga nyebutake macem-macem tantangan sing diadhepi kayata kurang keragaman lan kasedhiyan pengalaman tartamtu ing antarane masalah liyane.

Wiwit nganggep peran saiki, Menteri Radegonde wis ketemu karo mitra industri kalebu pemandu wisata, operator taksi, pemilik yacht lan liya-liyane kanthi rutin.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...