Award Winning Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles ngaku penghargaan "Konten Booth Paling Apik".

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seychelles negesake maneh komitmen ing Pameran Perdagangan Internasional Seoul kaping 37 ing ngendi dheweke entuk penghargaan "Konten Booth Paling Apik".

Seychelles kasil nandheske maneh komitmen kanggo perdagangan Korea Selatan ing 37th Seoul International Trade Fair (SITF), sing dianakake wiwit tanggal 23 nganti 26 Juni 2022, ing ngendi tujuan kasebut entuk penghargaan "Konten Booth Paling Apik" amarga ide kreatif lan keunikane.

Ing slogan Traveling Again, Freedom to meet again, panitia Pameran, Korea World Travel Fair (KOFTA), nampani luwih saka 40 negara tujuan wisata lan 267 perusahaan domestik kanggo melu ing pameran perdagangan lan konsumen pisanan wiwit pandemi.

Kanthi partisipasi, Pariwisata Seychelles ngupaya mbangun lan nggabungake kesadaran tujuan lan nyurung visibilitas lan panjaluk liyane kanggo tujuan kasebut.

Stand Seychelles dihiasi gambar hiasan sing nggambarake atraksi unik ing pulo Seychelles. Iki kalebu Coco-de-Mer, segara lan permata ing jero banyu, lan pesisir sing diubengi watu-watu granit, bedane sing jelas saka papan liyane.

Daya tarik tujuan kasebut narik kawigaten para pengunjung.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Iki nyebabake dheweke miwiti diskusi karo perwakilan Pariwisata Seychelles, Ibu Amia Jovanovic-Desir, Direktur Asia Tenggara, lan Eksekutif Pemasaran Ibu Rolira Young. Pengunjung kepengin sinau luwih lengkap babagan apa sing ditawakake Seychelles lan kenapa kudu milih tujuan kanggo liburan luang.

Ngomentari pameran kasebut, Direktur Asia Tenggara nerangake yen sanajan stand Seychelles nampa jumlah pengunjung sing luar biasa, nanging akeh sing ora ngerti babagan lokasi kasebut.

"Iki mbuktekake manawa isih akeh pakaryan sing kudu ditindakake ing pasar kanggo mbangun kesadaran lan visibilitas tujuan. Iki menehi kita kabeh alesan liyane kanggo menehi wong kesempatan kanggo ndeleng video tujuan kita lan presentations, "ujare Mrs Amia Jovanovic-Desir.

Partisipasi Seychelles ing SITF uga menehi kesempatan kanggo ketemu karo operator tur sing setia, anyar lan lawas, sing kabeh wis negesake komitmen kanggo nambah utawa njaga Seychelles ing dhaptar tujuan. Operator tur wis tegas nyatakake yen Pariwisata Seychelles kudu nduweni kehadiran sing luwih kuat liwat Kantor Perwakilan sing apik ing Korea Selatan kanggo nanggapi akeh pitakon babagan tujuan kasebut.

Kajaba iku, pameran kasebut mbukak dalan kanggo interaksi penting karo mitra media utama, sing, ing mangsa ngarep, bakal diundang kanggo nampilake tujuan kasebut sajrone kuartal kaping telune taun, mbantu nyegerake citra Seychelles ing Korea Selatan.

"SITF minangka platform sing sampurna kanggo ketemu lan ngrembug karo operator tur asli lan agen perjalanan uga media / jurnalis terkenal sing bisa kita kolaborasi liwat konsep barter kanggo nyurung visibilitas tujuan kasebut. Wong Korea Kidul akeh mbuwang, lan kita kudu nambah pangsa pasar menyang Seychelles, "ujare Ms Jovanovic-Desir.

Pariwisata Seychelles wis mromosikake tujuan pulo kasebut menyang perdagangan lan konsumen Korea Selatan sajrone 15 taun kepungkur, lan nganti saiki, operator tur utamane fokus ing segmen bulan madu ing pasar. Kanthi tambah akeh, Pariwisata Seychelles ngarahake cabang menyang segmen pasar liyane, kayata pasar senior lan abu-abu sing durung diterapake.

"Kita ngarepake nindakake luwih akeh kegiatan promosi kanggo njupuk lan ngasilake luwih akeh permintaan ing segmen kasebut liwat liputan media sing apik babagan tujuan kasebut amarga sumber pendapatan sing akeh. Ing jaman kepungkur, kita wis nindakake macem-macem kegiatan promosi kanggo cocog karo tujuan marketing. Iki kalebu lokakarya, kunjungan dodolan kanggo nglatih para agen, lan kolaborasi karo mitra lan perusahaan sing misuwur.

Kita wis ngundang kru TV lan influencer kanggo nambah kawruh para konsumen. Liwat kegiatan kasebut, kesadaran tujuan sing apik diwènèhaké marang klompok sing cukup gedhé, saéngga bisa adol lan promosi Seychelles,” pungkase Ibu Amia Jovanovic-Desir.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...