Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah EU France Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles Nggawe Tandha Sukses ing IFTM Top Resa

Seychelles ing IFTM Top Resa
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seychelles melu fisik ing pameran perdagangan pariwisata kaping pisanan wiwit wiwitan COVID-19 ing Paris minggu kepungkur ing pameran IFTM Top Resa 2021, pameran perdagangan internasional utama Prancis sing khusus kanggo pariwisata.

  1. Pameran perdagangan kayata IFTM Top Resa, sing ana ing edhisi kaping 43, minangka alat sing migunani kanggo meh kabeh jinis bisnis kalebu pariwisata.
  2. Minangka kesempatan sing apik kanggo nampilake produk-produk kepulauan kasebut ing perdagangan plancongan lan pers.
  3. Acara kaya IFTM Top Resa ngidini wong nggawe prospek penjualan lan uga kesempatan jaringan sing terkenal.

Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi Departemen Pariwisata kanggo Seychelles, sing nuntun delegasi lima anggota tujuan pulau kasebut menyang acara sing dianakake ing Porte de Versailles ing ibukutha Prancis wiwit tanggal 5 Oktober 2021, nganti 8 Oktober 2021, ujar. nalika bali menyang pulau-pulau sing "IFTM Top Resa minangka tandha bali menyang urip normal amarga bakal menehi semangat kanggo mbukak maneh industri kasebut. Pameran perdagangan minangka kesempatan sing apik kanggo nampilake produk pulau-pulau ing perdagangan plancongan lan pers lan nggawa pengalaman beda sing ditawakake para pengunjung.

Pameran perdagangan kayata IFTM Top Resa, sing ana ing edhisi kaping 43, minangka alat sing migunani kanggo meh kabeh jinis bisnis. Ngidini nggawe wong dodolan lan menehi kesempatan kanggo ngowahi minat dadi timbal sing mumpuni. Iki uga minangka kesempatan jaringan sing terkenal karo wong lan bisnis saka industri kasebut lan kanggo nggawe kesadaran babagan bisnis lan merek kita.

Logo Seychelles 2021

Sajrone patang dina, kita duwe kemungkinan kanggo jaringan, ngrembug lan ijolan proposal karo mitra babagan cara lan cara kanggo terus nambah bisnis umum. "

Ibu Willemin nglaporake tambah minat ing Seychelles dening mitra dagang Prancis sing tujuane sing duwe ide anyar sing dituju bebarengan mromosiaken pulau-pulau Seychelles. "Kita ketemu karo kabeh operator tur utama, kabeh maskapai sing mabur menyang tujuan - maskapai penerbangan saka Eropa, Timur Tengah, maskapai Afrika lan paling ora, maskapai nasional Prancis sing wis siyap miwiti operasi ing pungkasan iki wulan Kita nganakake diskusi karo Emirat, Etihad, Qatar Airways, Turkish Airlines, Kenya Airways, Ethiopian Airlines lan mesthine Air France. Pers lan media uga ana ing pertemuan kasebut kanthi sawetara rapat lan wawancara kalebu salah sawijine saluran televisi kondhang TF1, ”ujare Ibu Willemin.

Perdagangan lelungan lokal diwakili ing pameran kasebut dening perwakilan luar negeri Layanan Perjalanan Creole, Mason's Travel, Hotel Berjaya Seychelles lan Mango House Seychelles, lan kanthi virtual dening Blue Safari Seychelles lan Pulo Lor. Ibu Willemin, sing diiringi Eksekutif Pemasaran Pariwisata Seychelles - Prancis & Benelux sing mapan ing Paris, Ibu Jennifer Dupuy, mratelakake rasa senenge karo asil pameran pameran taun iki.

"Mitra sing ana saiki kabeh tetep puas. Matur suwun sanget marang dheweke kabeh lan ngarep-arep bisa ndeleng luwih akeh kolaborasi lan kemitraan saka industri pariwisata Seychelles umume kanggo terus ngembangake pasar, sing wis nuduhake tandha asil paningkatan sing apik babagan para rawuh. ”

Mbuktekake penilaian iki, perwakilan Mason's Travel Olivier Larue ujar, "Kita seneng bareng Pariwisata Seychelles ing acara acara fisik internasional pertama iki bebarengan karo mitra dagang liyane lan kanthi bangga bisa promosi produk lan tujuane kanthi umum. Apike banget nyengkuyung para rawuh sing dhuwur banget ing wiwitan acara lan semangat lan sikap positif para mitra dagang umume. ”

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...