Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles ngilangi kabijakan topeng ruangan

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pengunjung ing saindenging jagad ngrasa lega amarga nganggo topeng ruangan saiki dadi opsional sawise mriksa langkah-langkah Kesehatan Umum Seychelles.

Mung (3) telung sasi sawise ngidini pengunjung sing wis divaksinasi kanthi lengkap mlebu menyang papan sing dituju tanpa kudu menehi tes PCR negatif, Seychelles ngalih kanggo mbusak prosedur saringan topeng lan saringan suhu ruangan wajib ing titik mlebu ing papan umum.

Nanging, masarakat isih kudu tetep nganggo topeng nalika nggunakake bis umum lan transportasi umum liyane kayata taksi, kapal, lan pesawat.

Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, Ibu Bernadette Willemin, nyatakake yen tujuan kasebut tetep dedikasi sing kuat kanggo pariwisata aman, dheweke seneng yen keputusan kasebut teka ing wektu sing tepat.

"Keputusan anyar iki dibutuhake kanggo nggawe kita bali ing charter paling dhuwur minangka tujuan liburan."

"Juli nganti September minangka sasi panas kanggo wong Eropa lan, kanggo umume, periode liburan. Seychelles ngetutake acara iki kaya sing kedadeyan ing saindenging jagad, ing ngendi para pengunjung ora dibebani nganggo topeng maneh. Gerakan tartamtu iki ngarahake nggawe Seychelles luwih gampang diakses lan kompetitif minangka tujuan. Nganti saiki, kita wis apik kanthi nindakake pariwisata sing aman. Kita bakal terus nyengkuyung para mitra supaya njaga langkah-langkah sanitasi amarga tujuan kasebut kudu tetep aman lan para pengunjung sing waspada,” ujare Bu Willemin.

Uga diumumake manawa watesan sing isih ana ing diskotik lan rapat umum bakal dicabut wiwit tanggal 15 Juli yen tujuan kasebut ora nyathet lonjakan anyar ing kasus COVID-19 nganti saiki.

Amarga pengalaman liburan sing aman tetep penting, kabeh pengunjung ing Seychelles isih mbutuhake asuransi perjalanan saliyane kanggo asuransi kesehatan lan disaranake kanggo nginep ing akomodasi sing disertifikasi. Kajaba iku, kabeh pengunjung kudu njaluk Izin Perjalanan sadurunge lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar