Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles njupuk alih Eropah Wétan kanthi blitz pasar

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The Kapuloan Seychelles saiki dadi tren ing papat pasar Eropa Timur paling ndhuwur nalika tujuan kasebut miwiti pasar kanggo promosi kanthi aktif lan entuk bisnis ing wilayah kasebut.

Roadshow, dijuluki 'Seychelles njupuk-over', mandheg ing kutha Praha, Warsaw, Budapest lan Bucharest wiwit tanggal 4 nganti 9 Juni. Delegasi Seychelles kalebu wakil Pariwisata Seychelles lan mitra dagang lokal, lan bebarengan padha nutupi papat kutha ing limang dina.

Tim kasebut lelungan menyang kutha anyar saben dina, nganakake lokakarya lan presentasi ing wayah sore sadurunge pindhah menyang kutha sabanjure ing wayah esuk.

Ing Prague lan Warsaw - rong pasar paling apik ing wilayah Seychelles - delegasi dipimpin dening Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, Bernadette Willemin.

Saliyane Pariwisata Seychelles, mitra liyane sing nekani lan nindakake bisnis ing roadshow yaiku Perusahaan Manajemen Destinasi 7 South, Mason's Travel, Creole Travel Services, Pure Escapes, Luxe Voyages lan mitra hotel Blue Safari Seychelles, Four Seasons Resort, Story Seychelles lan Berjaya Hotels and Resorts. .

Lokakarya ing saben kutha nampilake sesi round-robin karo para peserta. Iku jaringan cepet karo presentations singkat, njawab pitakonan lan ijol-ijolan kontak. Bagian kapindho lokakarya kasebut kalebu nedha bengi lan sorotan 5 menit saka macem-macem produk lan layanan.

Ngomong babagan roadshow kasebut, Direktur kanggo pasar Rusia, CIS lan Eropa Timur, Mrs. Lena Hoareau, ujar manawa acara kasebut sukses banget kanthi umpan balik sing luar biasa.

"Pancen lega kanggo kabeh wong bisa bali maneh ing acara gedhe sawise suwe, lan cara sing luwih apik kanggo agen perjalanan ing pasar miwiti kanthi tujuan eksotis kaya Seychelles."

"Agen kasebut semangat banget, lan kita luwih seneng bisa ketemu maneh kanthi fisik. Kita duwe 'Seychelles take-over' ing kabeh papat kutha, "ujare.

Agen-agen sing nekani lokakarya kasebut kalebu mayoritas sing adol tujuan kasebut, dene liyane duwe potensi gedhe kanthi minat sing kuat kanggo kalebu Seychelles ing portofolio.

"Kita mesthi dadi omongan babagan perdagangan nalika ngunjungi kutha-kutha sing beda-beda. Roadshow kita pas wektune lan cocog, amarga kita metu ing kana minangka tim sing kuat ing blitz serius kanggo promosi tujuan lan produke, lan ing wektu nalika wong-wong padha metu maneh lan frantically pesen liburan sabanjure, "dheweke. ngandika.

Mrs Hoareau nandheske sing papat negara padha milih kanggo roadshow minangka pasar paling kinerja ing wilayah Eropah Wétan lan Tengah, lan iku perlu kanggo ndhukung bisnis ana kanggo mesthekake terus wutah. Dheweke nambahake manawa sawetara kegiatan liyane wis kedadeyan utawa direncanakake sajrone taun iki ing pasar sing luwih cilik lan potensial supaya Pariwisata Seychelles bisa mlebu luwih jero ing wilayah kasebut.

Direktur Jenderal Pemasaran, Bernadette Willemin, uga ngomong kanthi positif babagan roadshow kasebut lan ujar manawa Seychelles njupuk sawetara langkah kanggo njamin pengalaman liburan sing aman kanggo kabeh pengunjung. Dheweke ujar manawa nalika Seychelles mboko sithik mbatesi larangan kanggo para pengunjung supaya duwe preian 'normal' lan ora ana alangan, luwih akeh tujuan sing mbukak lawang lan kompetisi dadi kaku.

"Dina iki, luwih saka sadurunge, kita kudu tetep katon, relevan lan kompetitif. Sing aturan game saiki; kompetisi punika kuat, lan kita kudu nambah promosi lan bisnis ing kabeh pasar kanggo njaga utawa tuwuh Enggo bareng pasar. Kita kudu terus ngupayakake nggabungake bisnis sing wis ana lan ngupayakake sing anyar, "ujare.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...