Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Luxury News Press Release Seychelles Blanja Pariwisata

Seychelles pindhah menyang Firmament Travel nalika mbukak toko unggulan pertama NUBA

ditulis dening Dmytro Makarov

Seychelles dadi sorotan nalika ngluncurake toko unggulan pertama Pakar Perjalanan Eksklusif Spanyol NUBA awal taun iki.

Dumunung ing Golden Mile kutha, salah sawijining wilayah paling bergengsi ing Madrid, toko NUBA anyar diresmikake kanthi kolaborasi Kantor Pariwisata Seychelles ing Spanyol lan Constance Hotels & Resorts.

Sajrone acara kasebut, NUBA kanthi bangga ngenalake para klien lan mitra menyang papan sing dipikolehi anyar, sing ngrayakake perjalanan mewah ing jantung ibukutha.

Nambahake partisipasi ing tujuan kasebut, perwakilan Pariwisata Seychelles sing berbasis ing Spanyol Ms. Monica Gonzalez, njupuk kesempatan kanggo menehi pidato informatif babagan Seychelles marang para tamu, nalika Constance Hotels and Resorts raffled pengalaman apik tenan ing loro properti ing Seychelles, ing Constance Lemuria Resorts ing Pulo Praslin, lan Constance Ephelia Resort ing Mahé.

Minangka bagean saka kegiatan kanggo peluncuran toko merek pertama NUBA, Seychelles entuk visibilitas utama liwat rong layar raksasa sing ditampilake ing jendela toko sing nuduhake gambar Seychelles sing nggumunake sajrone 15 dina.

Ing Course saka minggu sabanjuré; Seychelles minangka protagonis ing jaringan sosial NUBA, kanthi Instagram, Facebook, Twitter ngomunikasikake acara kasebut, ningkatake publisitas kanggo Nusantara.

Pionir ing desain pengalaman lan layanan pribadi kanggo klien VIP, NUBA uga nampilake Seychelles ing platform minangka salah sawijining tujuan paling eksotis ing Samudra Hindia.

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, NUBA minangka salah sawijining agensi perjalanan paling misuwur ing Spanyol ing Spanyol kanthi kantor ing Madrid, Valencia, Bilbao, Seville, Barcelona lan Malaga.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...