Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles Cemlorot ing Pameran Wisata Denmark sing Populer

Gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles miwiti kegiatan ing Nordics kanthi melu ing Denmark Travel Show, sing misuwur amarga macem-macem produk perjalanan kanggo para pelanggan sing dianakake wiwit 25 Februari nganti 27 Februari 2022, ing Herning, Denmark.

Nyambung maneh karo mitra dagang lan wisatawan potensial ing Denmark, Pariwisata Seychelles rawuh ing acara promosi pisanan ing Nordics wiwit pandemi kasebut rong taun kepungkur.

Nalika pasar mbukak maneh kanggo pariwisata internasional, kanthi kabeh larangan covid dibuwang ing Denmark wiwit tanggal 1 Februari, acara Perjalanan Denmark teka ing wektu sing cocog kanggo miwiti acara kasebut lan promosi tujuan kasebut langsung menyang klien Denmark.

Makili tujuan, Direktur Nordics Ms. Karen Confait, njupuk kesempatan kanggo ketemu partners ana lan jaringan karo potensial kalebu sawetara wakil maskapai.

"Adhedhasar informasi intelijen sing ditampa saka pasar, tim kita ngerti manawa penting kanggo rawuh ing acara kasebut, nambah visibilitas lan aksesibilitas tujuan kasebut. Sepisan maneh, lan terus njaga hubungan kita karo perdagangan, "ujare Direktur Nordics.

Nalika ing Denmark, Ms. Confait nganakake sawetara rapat perdagangan karo mitra utama tujuan kasebut, kanggo ngrembug rencana kanggo taun kasebut lan kolaborasi pemasaran karo Pariwisata Seychelles.

"Sakabèhé, acara kasebut sukses telung dina kanggo Pariwisata Seychelles."

"Iki minangka wiwitan sing apik banget kanggo miwiti pasar, kita wis nampa sawetara umpan balik sing nyemangati saka konsumen lan perdagangan. Kita padha seneng kanggo ndeleng sing William World Tours, salah siji saka partners Tour Operating uga ana ing stand, nampa nomer cukup panjalukan pesenan. Aku wis sawetara rapat-rapat apik karo partners maskapai lan akeh kapentingan ing panggonan, partners wis nuduhake kapentingan ngengkel kanggo push liyane lelungan fam taun iki, "ujare Ms. Confait.

Dheweke luwih nyebutake yen tradisional Denmark lan Swedia minangka rong pasar sing luwih gedhe saka Nordics lan Seychelles tetep dadi tujuan sing populer ing negara loro.

Seychelles wis melu pameran saben taun sadurunge pandemi. Pertunjukan Perjalanan Denmark minangka salah sawijining pameran perjalanan konsumen paling gedhe ing Skandinavia sing narik luwih saka 60,000 pengunjung saben taun. Kanggo edisi 2022 iki, pameran kasebut nyathet udakara 41.252 pengunjung.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...