Seychelles dipamerake ing FITUR 2022 ing Spanyol

Fitur Seychelles 2022
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miwiti tanggalan pemasaran internasional, delegasi cilik sing dipimpin Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi Pariwisata Seychelles, rawuh ing FITUR, pameran dagang internasional sing dianakake ing Madrid, Spanyol antarane 19 lan 23 Januari 2022.

Lima dina sibuk ing Madrid kanggo tim Seychelles, ing ngendi Ibu Willemin digabung karo Eksekutif Pemasaran Pariwisata Seychelles kanggo pasar Spanyol lan Portugal, Ibu Monica Gonzalez Llinas, lan Pak Andre Butler Payette, Manajer Umum Perusahaan 7° South, perusahaan marketing tujuan sing adhedhasar ing Seychelles.

Telung dina pisanan darmabakti kanggo rapat karo profesional lan media perdagangan lelungan nalika dina Setu lan Minggu, pendirian negara pulo kasebut diowahi dadi platform bisnis-kanggo-konsumen kanggo nampani masyarakat umum.

Iki menehi kesempatan sing sampurna kanggo nambah kawruh babagan tujuan kasebut lan mbujuk dheweke ngunjungi Seychelles. Tim Seychelles uga siap mangsuli pitakone.

Semenanjung Iberia, sing dikuwasani Spanyol lan Portugal, wis ngasilake bisnis sing apik kanggo Seychelles lan duweni potensi maneh, ujare Mrs Willemin. "Pasar Iberia minangka salah sawijining sing cocog karo kabijakan pangembangan pariwisata Seychelles, sing ngarahake kualitas lawan kuantitas, amarga pengunjung saka wilayah kasebut dikenal minangka wong sing seneng banget lan mbuwang belanja sing apik. Bisnis kasebut didhukung dening perdagangan Spanyol lan Portugis, uga perdagangan lelungan lokal ing Seychelles lan Spanyol nyumbangake bagean gedhe saka bisnis kasebut, "dheweke nyorot.

"3,137 pengunjung lelungan menyang Seychelles saka Spanyol wiwit Januari nganti Desember 2021 sanajan COVID. Prospek saiki kanggo pasar Spanyol, utamane, katon positif lan yen tren iki terus, bakal mbantu ngembangake bisnis kita bebarengan karo dhukungan saka mitra dagang Seychelles, lokal lan ing pasar. Iki muga-muga bisa nambah kapercayan operator lan agen perjalanan Iberia kanggo terus adol tujuan lan nambah angka dodolan Iberia. Dhukungan perdagangan penting banget nalika ngadhepi persaingan sing saya tambah kanthi kanthong lan sumber daya sing luwih jero tinimbang kita. Bu Willemin ngandika.

Nglaporake babagan rawuhe, Pak Payette, General Manager 7°South ngandika, "Iku hak istimewa kanggo 7° South kanggo gabung Pariwisata Seychelles ing Madrid kanggo FITUR. Sawise pirang-pirang wulan rapat virtual, acara iki wis teka ing wektu sing tepat supaya kita bisa nampilake kabeh sing ditawakake ing Seychelles.

FITUR minangka sukses sing luar biasa sing ngidini kita bisa nyambung maneh karo mitra lawas lan uga melu karo mitra anyar, amarga kita kepengin ngembangake pasar sing berkembang iki kanthi potensial kanggo masa depan.

FITUR minangka titik patemon para profesional pariwisata saka sak ndonya lan dianggep minangka pameran dagang utama kanggo pasar Ibero-Amerika sing mlebu lan metu. Pentinge lelungan lan pameran dagang dibayangke ing akeh perusahaan pameran saka negara peserta, peserta perdagangan, masyarakat umum, lan wartawan sing direkam saben taun.

Ing 2021, 3,137 Pengunjung lelungan menyang Seychelles saka pasar Iberia, saiki dadi salah sawijining kontributor turis paling gedhe ing negara pulo kasebut, tokoh saka Biro Statistik Nasional Seychelles nuduhake.

Informasi liyane babagan Seychelles: www.selamat.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar