Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel budaya Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles tetep dadi tujuan kanggo kabeh

Gambar duweni saka Seychelles Dept. of Touris,m
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The Kapuloan Seychelles wis dadi tren minggu iki sawise akun kondhang saka influencer Afrika-Amerika sing ngunjungi tujuan kasebut durung suwe lan ujar manawa dheweke dianiaya minangka pengunjung.

Artikel influencer kasebut dikirim ing awal minggu ing ngendi dheweke nyritakake 'pengalaman ala' babagan tuduhan rasisme. Dheweke uga ujar manawa perjalanane ora kaya sing direncanakake sanajan dadi tamu Pariwisata Seychelles.

Nanggepi artikel kasebut, Pariwisata Seychelles ujar manawa bisa kanthi bangga ujar manawa dianggo karo influencers ireng beda saka sak ndonya saha tansah ngurmati para tamu sedaya.

Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan ing Dinas Pariwisata, Ibu Bernadette Willemin, nerangake manawa ora nate ana diskriminasi babagan sapa wae sing kerjane, lan saliyane nyelenggarakake kepribadian pers, influencer, lan blogger ireng, dheweke uga melu marketing. proyèk nargetake komunitas ireng utawa klien.

Ing masalah Pariwisata Seychelles sing ora ngurmati bagean tawar-menawar karo influencer, Ibu Willemin ujar manawa akun kasebut ora bener.

"Iki cukup apes, ngelingi reputasi apik sing kita nikmati karo mitra saka sak ndonya. Penting banget kanggo dicathet lan dilebokake ing perspektif sepira jarak sing bisa ditindakake nalika nampa tamu. Pembelanjaan sakabèhé kanggo kegiatan marketing dianggarake kanthi teliti amarga rong alasan utama: kita tanggung jawab marang pamrentah lan wajib pajak, lan kita kudu mesthekake yen kita mbuwang kanthi wicaksana lan luwih penting, kita entuk bali saka investasi ing saben proyek, "jlentrehe dheweke. .

Dheweke terus manawa tujuan kasebut mung bisa digunakake miturut sumber daya, lan ing konteks kasebut, ora bisa nyeponsori perjalanan influencer utawa pers.

"Kajaba saka kolaborasi biasa ing media lan perjalanan pendidikan, kaya umume tujuan, promosi influencer minangka bagean saka campuran pemasaran kanggo mbantu ngedongkrak visibilitas Seychelles."

"Skop kerja kita cukup jembar, kanthi ngelingi manawa kita nampa panjaluk kolaborasi sing akeh saben taun."

"Komitmen kita kanggo nggarap influencer bakal adhedhasar sistem vetting sing ketat ing ngendi kita ora mung netepake keterlibatan utawa pengikute, nanging uga mesthekake yen fokus dheweke selaras karo tujuan kita lan cocog karo strategi pemasaran kita."

DG Pariwisata luwih nerangake yen wiwit awal taun, Pariwisata Seychelles wis nampa luwih saka 30 panjalukan kanggo kolaborasi saben pasar, lan saka 20 pasar. Nalika dadi influencer, dheweke nyathet yen dheweke kerep kudu mbayar akomodasi, dhaharan, transfer, wisata, lan tur uga logistik darat liyane kanggo mesthekake yen tamu kasebut tetep ora bisa dilalekake ing pulo kita. Lan ing bali kanggo iki, padha ngarepake prasetya lan jangkoan, utawa cahya prajanji minangka bagéan saka persetujuan.

Sampeyan kudu nyatet sing tansah ana persetujuan antarane departemen lan tamu kanggo mesthekake yen sponsor utawa hosting trip cetha kanggo loro partners.

Ibu Willemin nyimpulake yen saben kemitraan karo influencer dievaluasi kanthi teliti lan ditimbang marang pengembalian investasi lan tansah ana kolaborasi apik karo mitra.

"Tansah selaras karo strategi kita, saben kita dikontak karo influencer, kita ndeleng manawa cocog karo kritéria kita. Yen ya, kita melu rembugan luwih lanjut babagan apa sing bisa ditawakake utawa disponsori menyang perjalanan kasebut. Proses sing padha ditrapake karo Ms Akinyemi lan persetujuan kita yaiku kolaborasi karo dheweke kanthi nawakake sawetara wisata. Ora ana prasetya layanan liyane. Kanggo ngewangi dheweke babagan logistik lemah, tim kita wis ngontak dheweke karo mitra liyane kanggo pesenan dheweke lan kita nindakake sawetara wektu kanggo itinerary dheweke supaya bisa ngatur dolan miturut program dheweke. Kita ora nampa tanggapan saka dheweke, "ujare.

Bu Willemin kandha, rasa sedhih banget maca artikel sing kaya ngono saiki amarga ora mung nyoba nggambar gambar sing ora apik ing papan sing dituju, nanging uga ngremehake para staf sing kerja keras kanggo mesthekake yen dheweke ngurmati kabeh tamu, ora preduli saka ngendi asale. 

"Kita tetep dadi duta sing bangga banget kanggo tujuan kita," ujare.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...