Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Seychelles nggumunake wong sing liwat ing Shanghai

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Wong sing liwat Shanghai ngalami impen Seychelles

Nalika Shanghai metu saka kunci, Pariwisata Seychelles nggawa sesawangan Seychelles sing anget lan sambutan marang wong sing liwat ing distrik finansial sing rame, Lujiazui.

Wiwit tanggal 3 Juni nganti 1 Juli, ing Pulo Seychelles dipamerake liwat iklan kampanye Out-of-home (OOH) ing Kompleks Komersial L+ Mall ing tengah Lujiazui.

Pemandangan sing apik ing pulo kasebut ditampilake liwat video sing digabungake dening Tourism Seychelles lan Blue Safari. Penempatan pariwara kasebut kira-kira wis tekan meh 300,000 target pamirsa lan narik kawigaten para profesional saka kantor L+ Mall, pelanggan saka department store mewah Prancis sing misuwur, Galeries Lafayette, lan bangunan kantor sing cedhak.

Penempatan iklan Seychelles OOH bertepatan karo kabar sing janjeni.

Iki kalebu relaksasi langkah-langkah pencegahan lan kontrol COVID China sing kalebu nyuda kuarantin tapel wates internasional, nambah penerbangan internasional lan prosedur sing lancar kanggo kedatangan internasional wiwit wiwitan Juli 2022.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Perwakilan Pariwisata Seychelles ing China, Jean-Luc Lai Lam, nyatakake yen sanajan ora ana kegiatan pariwisata ing China, dheweke tetep kerja kanggo njaga Seychelles ing ndhuwur pikirane ing negara kasebut.

"Sanajan kegiatan pariwisata durung ditindakake ing pasar China, pakaryan kita kanggo njaga merek Seychelles lan produk katon durung mandheg. Tim sing berbasis ing China nganakake latihan lan kegiatan rutin karo perdagangan kasebut, "ujare Pak Lai Lam.

Dijuluki "Wall Street of China", distrik Lujiazui nduweni luwih saka 400 bank lan lembaga keuangan, lokal lan internasional. Kajaba iku, ana markas luwih saka 70 raksasa global lan udakara 5,000 perusahaan sing melu perdagangan, investasi, lan layanan perantara. Jumlah transaksi ing pasar saham Shanghai rangking kaping 3 ing donya ing mburi Pasar Saham Nasdaq lan Bursa Saham New York.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...