Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel angkara Tujuan News Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Shooting ing Mall of America: magnet pariwisata gedhe

gambar duweni saka Tyler @TylerReide ing twitter

Mall of America ing Bloomington saiki lagi dikunci amarga ana penembakan. Wong-wong padha terdampar ing mburi toko.

Neng kene hlo rekaman nyata nalika jeblugan bedhil.

Mall of America langsung ngirim tweet sing nyatakake: Ana kedadeyan terpencil sing dikonfirmasi ing papan sing nyewa. Mangga tetep ing lokasi aman paling cedhak nganti kunci wis dicabut. Mangga tetep dirungokake kanggo nganyari tambahan.

Pengumuman uga metu saka sistem PA Mall of America sing menehi pitutur: "Sing ora ana ing lokasi sing aman, mangga enggal-enggal."

Stasiun Polisi Bloomington nerbitake pratelan sing ujar: "Saiki kita lagi nggarap kedadeyan aktif ing Mall of America ing sisih lor-kulon. Akeh petugas sing ana ing lokasi. Kita bakal nganyari nalika duwe informasi luwih lengkap.

Iklan: Seni Creativa - Mitra sampeyan kanggo acara perusahaan, pameran, katering, bukaan, acara nedha bengi sing unik lan inovatif.

sawetara wong kesusu metu saka Mal lan kanggo struktur parkir kaya sing katon ing gambar utama.

Ing tweet liyane:

PM Breaking News

@PMBreakingNews

Breaking: Mall of America lagi dikunci ing Bloomington, Minnesota, sawise lapuran a shooting.

Mary McGuire

@mcguirereports

Kita isih bisa sinau yen ana wong sing lara nalika ditembak.

Mall of America duwe sistem kamera keamanan sing wiyar lan ekstensif, mula apa wae sing kedadeyan - kejiret ing video.

teroris goblok

@teatsuckler

Ana wong sing lagi nembak dina iki ing Mall of America kudu mlayu metu saka geni, kepiye carane bisa menyang mall tanpa kudu kuwatir yen ditembak.

Ngombe Popcorn

@pitchingpopcorn

Lockdown ing mall of America. Ana shooting. Ing kamar mburi toko saiki. Nunggu nganti aman

Tyler

@TylerReide

Ora ana liyane Amerika banjur bali menyang sekolah shooting ing mall of America. Ndedonga kanggo negara iki.

thakel

@thalkel

Kanggo kabeh wong sing ngganggu ing twitter njupuk kauntungan saka kahanan ing Mall Of America

- iku kedadean terisolasi antarane wong loro utawa kelompok cilik, ora shooting massa

– moa ana ing Bloomington, dudu Minneapolis

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...