Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Tujuan Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan teror Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Shooting nutup bandara utama Dallas, tersangka ditembak polisi

Shooting nutup bandara utama Dallas, tersangka ditembak polisi
Shooting nutup bandara utama Dallas, tersangka ditembak polisi
ditulis dening Harry Johnson

Penembake, sing diterangake mung minangka wanita, nembak siji utawa luwih menyang udhara ing loket tiket, ngirim penumpang liyane mlayu kanggo nutupi

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) mrentahake mandheg ing bandara Dallas Love Field (DAL) ing Texas sakcepete sawise 11am wektu lokal, "amarga masalah keamanan." 

Dumunung watara enem mil saka downtown Dallas, kutha-diduweni Bandara Love Field meh istimewa serves Southwest Airlines, operator domestik AS. Dallas-Fort Worth (DFW) luwih gedhe nangani lalu lintas internasional.

Kabeh penerbangan DAL mandheg dina iki, lan terminal penumpang dikunci, sawise ana wong wadon sing dikabarake nembak kathok cendhak menyang udhara ing konter tiket maskapai.

Sawise tembakan ditembak, staf Administrasi Keamanan Transportasi (TSA) ngatur evakuasi dadakan para penumpang saka terminal.

Polisi Dallas wis nanggapi laporan tembakan sing ditembak ing terminal jam 11:30 wektu lokal.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Miturut pejabat lokal, siji wong digawa menyang rumah sakit sawise "penembakan sing melu perwira" lan terminal kasebut wis diamanake wiwit iku.

Polisi nyatakake terminal kasebut "aman" ing wayah awan wektu lokal, nanging mandeg lemah dikira bakal ditindakake paling ora nganti jam 1:30. Ana polisi sing akeh banget ing bandara, amarga penyelidikan ditindakake.

Sing diduga penembake, sing diterangake mung minangka wanita, dilaporake nembak siji utawa luwih tembakan menyang udara ing loket tiket, ngirim penumpang liyane mlayu kanggo nutupi. Dheweke banjur ditembak dening petugas sing nanggapi, miturut sawetara laporan.

Miturut Kepala Departemen Polisi Dallas, wong wadon umur 37 taun mlebu kamar mandi bandara, ganti dadi hoodie, banjur nyedhaki loket tiket lan nembak sawetara tembakan menyang langit-langit. Ing wektu iku, petugas PD Dallas nembak dheweke.

Ora ana wong liya sing tatu ing kedadeyan kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...