Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Pangan Terapi Siap Pakai 2022 | Tren, Panjaluk, Pertumbuhan, Kesempatan & Outlook Paling Anyar Nganti 2030

ditulis dening editor

Pasar panganan terapi sing siap digunakake bakal tuwuh ing CAGR sing tetep nganti 2030, miturut riset anyar dening firma sing disertifikasi ESOMAR Future Market Insights (FMI). Panaliten kasebut negesake manawa pengaruh COVID-19 ing pasar panganan terapeutik sing siap digunakake bakal moderat, lan para pemain industri bisa ngarep-arep bakal tuwuh terus sajrone ramalan.

Malnutrisi minangka masalah serius sing mengaruhi manungsa saiki. Miturut Organisasi Kesehatan Dunia, meh 50 yuta bocah ing saindenging jagad kekurangan gizi, dene meh 500 yuta bobote. Kira-kira 45% saka kematian ing bocah-bocah ing umur 5 taun amarga kurang gizi.

Njaluk | Ngundhuh Salinan Sampel nganggo Grafik & Dhaptar Gambar: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12642

Key Takeaways

  • MEA bakal muncul minangka hotbed kanggo pabrikan RUTF, amarga akeh kasus malnutrisi
  • Panganan terapeutik sing bisa diombe kanggo seneng popularitas amarga nambah permintaan suplemen nutrisi kanggo bayi
  • UNICEF tetep dadi pelopor amarga komitmen sing ora tegang kanggo ngilangi keluwen ing saindenging jagad
  • Penjualan suplemen nutrisi terapeutik cenderung slamet saka pandemi COVID-19

Wawasan Dampak COVID-19

Pandemi COVID-19 wis nambah risiko malnutrisi akut ing antarane bagean paling miskin ing masyarakat. Ngadhepi shutdown sing diwajibake pemerintah, mayuta-yuta wong dadi nganggur, utamane ing sektor pertanian, saengga ngganggu program peningkatan nutrisi kritis.

Dampak kasebut utamane drastis ing saindenging jagad berkembang lan kurang maju. Ditampa manawa bocah-bocah sing kekurangan gizi nemen ana risiko kena infeksi koronavirus novel amarga kekebalan sing saya ringkih. Semono uga kanggo populasi geriatrik.

Mula, pabrikan ngetrapake sawetara pengaturan kanggo mesthekake manawa kasedhiyan panganan terapeutik sing siap digunakake ora bakal diganggu. Akibaté, dodolan umume tetep ditindakake sajrone pandemi, lan samesthine bakal tetep kaya ngono ing mangsa ngarep.

Pemain Pasar Pangan Terapi sing siap digunakake

Pemain pasar aktif melu ngembangake lan ngluncurake formulasi nambah nutrisi anyar ing macem-macem formulir. Kajaba iku, para pemain kasebut kerja sama karo lembaga pemerintah lan non-pemerintah kanggo mbantu distribusi panganan terapeutik sing siap digunakake menyang wilayah sing paling kena pengaruh.

Pemain penting ing lanskap iki kalebu: Nuflower Foods, GC Rieber Compact AS, Valid Nutrition, InnoFaso, Edesia Inc., Nutrivita Foods, Diva Nutritional Products, Insta Products Ltd., Mana Nutritive Aid Product Inc., Meds & Food for Kids Inc, Samil Industrial Co., Tabatchnick Fine Foods Inc., Amul India, lan Société de Transformation Alimentaire.

Nuflower Foods, produsen panganan nutrisi India sing misuwur, pasar NutriFEEDO® Pasta panganan terapeutik siap digunakake sing sugih energi lan protein kanggo ngenthengake Malnutrisi Akut Parah (SAM). Produk kasebut dirancang khusus kanggo bocah sing kurang gizi, lan gampang dicerna.

Kajaba iku, GC Rieber Compact AS ngasilake eeZee20TM yaiku suplemen nutrisi adhedhasar lipid kanggo nyegah malnutrisi ing bocah-bocah ing umur 6 sasi, saéngga ningkatake pertumbuhan sehat kanthi nyegah kekurangan mikronutrien.

Peningkatan kapasitas R&D minangka pendekatan liyane sing diadopsi dening pabrikan RUTF. Contone, Nutrivita Foods duwe departemen riset lan pangembangan sing kuat khusus kanggo pangembangan panganan sing nambah nutrisi sing efektif. Nduwe hubungan sing kuat karo Nutriset kanggo tujuan kasebut. Iku uga partners karo organisasi akademisi kanggo nambah kapabilitas.

Segmen Utama Pasar Pangan Terapi Siap Pakai

Koleksi

  • Solid
  • tempel
  • Panganan Terapi sing Bisa Diombe

pangguna akhir

Wilayah

  • Amerika Utara (AS & Kanada)
  • Amerika Latin (Brazil, Meksiko & Liyane saka Amerika Latin)
  • Eropa (Prancis, Jerman, Spanyol, Inggris Raya, Italia, BENELUX, Nordics, Rusia, Polandia & Liyane Eropa)
  • Asia Pasifik (China, India, Jepang, ASEAN, Australia & Selandia Baru lan liyane saka APAC)
  • Timur Tengah & Afrika (GCC, Afrika Utara, Tanzania, Ethiopia, Nigeria, Malawi, Kenya, Afrika Selatan & sisa MEA)

Tuku Iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/12642

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

Sedhela njelasake tuwuhing pasar panganan terapeutik sing siap digunakake.

Pasar panganan terapeutik sing siap digunakake global diantisipasi ndhaptar CAGR kaping pindho, nyabrang tandha $ 300 Mn ing pungkasan taun 2020.

Apa panganan terapeutik siap digunakake sing paling populer?

Miturut analisis FMI, segmen panganan sing bisa diombe wis siap kanggo ngalami dodolan maksimal. Wutah didhukung dening kedadeyan kurang gizi bayi sing dhuwur. Kajaba iku, suplemen cair luwih gampang dicerna dening bayi sing isih enom.

Kepiye COVID-19 bakal mengaruhi pasar?

Pandemi COVID-19 nyebabake lonjakan gedhe ing konsumsi produk panganan terapeutik sing siap digunakake. Tingkat kerentanan sing dhuwur kanggo infeksi amarga sistem kekebalan sing wis saya ringkih samesthine bakal ngasilake panganan terapi sing dikarepake.

Wilayah endi sing dikarepake bakal dadi sing paling apik ing mangsa ngarep?

Timur Tengah & Afrika dijadwalake dadi hotspot revenue, amarga kedadeyan kemiskinan lan keluwen sing dhuwur, sing pungkasane nyebabake kekurangan gizi.

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...